wisa Napisano 15 Marca 2011 Share Napisano 15 Marca 2011 Proszę ważyć słowa. Model ma krótką antenę i bardzo mocno wygiętą. Na wstawionych przez Pana fotkach antena jest o wiele dłuższa niż w modelu i jednak wygięcie jest mniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimi Napisano 15 Marca 2011 Share Napisano 15 Marca 2011 Przecież wstawiłem fotki wykrzywionej anteny,co ślepy jesteś? Ale spokojnie, bez nerwów, i troche uprzejmiej, bo nie chodzi o to by o antene sie pozabijać... a co do samej anteny sie nie wypowiem, bo sie nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 15 Marca 2011 Share Napisano 15 Marca 2011 Jak widać są proste, są i wykrzywione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Marca 2011 Share Napisano 15 Marca 2011 Widzę że nieźle narobiłem, wspominając o tej antenie :/. Ludzie czy warto sie kłócić o taka pierdołę?? Niech autor tego modelu wymieni tą antene na dłuższą dla własnego swietego spokoju, a ja nie będę się juz niczego czepiał, słowo honoru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
athlon5 Napisano 15 Marca 2011 Share Napisano 15 Marca 2011 A może zrobić tak? Nie wiem czy to stosowane w WP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 15 Marca 2011 Share Napisano 15 Marca 2011 Przecież wstawiłem fotki wykrzywionej anteny,co ślepy jesteś? Ewidentnie wygiętych w miejscach łączenia pierwszej lub kolejnych sekcji anteny a nie w piekny łuk jak na modelu. Apelował bym o nieco mniej agresji, to tylko hobby PS. Moje anteny też są z reguły niekontrolowanie pogięte, skutek nieuwagi przy transporcie modeli :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 16 Marca 2011 Share Napisano 16 Marca 2011 Zwróćcie Koledzy uwagę, że faktycznie Kolega wstawił foty wygiętej anteny, ale wygiętej na "Prosto" wygięła się przy elastycznej końcówce, przy czym antena jest nadal prosta. Twoja antena tak się wygięła jak by ten czołg pędził 200 km/h , rozumiem jak byś zrobił go w "ruchu" to jeszcze by można to strawić, a tak moim zdaniem to bardzo komicznie wygląda. Co do reszty mianowicie suchego pędzla, mam mieszana uczucia, całość taka jakby przejaskrawiona, jak z filmu rysunkowego. Technicznie Model i figurki do pozazdroszczenia, ale moim zdaniem z realem to niema nic wspólnego. No i ta osłona jarzma, to po prostu niewypał, wygląda jak nie dokończona, ścieniuj ją,lub przetrzyj na sucho. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesioj Napisano 16 Marca 2011 Share Napisano 16 Marca 2011 Zwróćcie Koledzy uwagę, że faktycznie Kolega wstawił foty wygiętej anteny, ale wygiętej na "Prosto" wygięła się przy elastycznej końcówce, przy czym antena jest nadal prosta. pozdrawiam Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi