yar75 Napisano 29 Stycznia 2011 Share Napisano 29 Stycznia 2011 Model dłubię od jakiegoś czasu ale z braku czasu dopiero teraz rozpoczynam wątek. W sumie składał się całkiem przyjemnie , trochę nadlewek typowych dla PST. W modelu nawierciłem koła jezdne,wydechy i KMy.Dorobiłem lufę,siatkę z tyłu kadłuba i trochę uchwytów.Na razie tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yar75 Napisano 3 Lutego 2011 Autor Share Napisano 3 Lutego 2011 Klimek dostał blachę z tyłu,liny klakson i antenę.Teraz oczekuje na wolne miejsce w lakierni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yar75 Napisano 6 Marca 2011 Autor Share Napisano 6 Marca 2011 Delikatny podkład I kolor bazowy c.d.n. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 6 Marca 2011 Share Napisano 6 Marca 2011 Zapowiada się bardzo fajny model! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yar75 Napisano 11 Marca 2011 Autor Share Napisano 11 Marca 2011 Ubrałem dziecku buty. Gęsi w tym modelu są delikatnie mówiąc ciężkie do współżycia.Ponad 2,5 godz. walczyłem z materią.Chciałem zrobić ładne zwisy , a jak wyszło oceńcie sami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 11 Marca 2011 Share Napisano 11 Marca 2011 mi się b podoba czysta robota pozdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 12 Marca 2011 Share Napisano 12 Marca 2011 Zapowiada się bardzo fajny model! Zapowiada się bardzo fajny model! Hmmm, chyba się powtarzam A tak serio, nie za rude wyszły te łapcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
temir 2 Napisano 12 Marca 2011 Share Napisano 12 Marca 2011 Witam! Na końcu lufy, od spodu widać jakiś glut Ponadto wygląd modelu szpeci nienawiercony reflektor i pozostawione orginalne lufy karabinów - przypominają jakieś tutki a nie lufy rys.Frontowaja Illustracija Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yar75 Napisano 13 Marca 2011 Autor Share Napisano 13 Marca 2011 Tego gluta nie widziałem .Chyba się starzeję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yar75 Napisano 18 Marca 2011 Autor Share Napisano 18 Marca 2011 Podpisałem model i przeprowadziłem akcję ,,łosz,, c.d.n. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 18 Marca 2011 Share Napisano 18 Marca 2011 Fajny, fajny! czekam na resztę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yar75 Napisano 21 Marca 2011 Autor Share Napisano 21 Marca 2011 No i pokonałem kolejnego szkraba.Na koniec trochę go pocieniowałem i przybrudziłem pastelami.Chętnych zapraszam do galerii. GALERIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi