MWALLO Napisano 5 Lutego 2011 Share Napisano 5 Lutego 2011 Może troszkę przedwcześnie, ale co mi tam -poddaje ocenie: P.S. Później naniosę jeszcze kilka poprawek- oczywiście zostaniecie o nich poinformowani ;) Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adelajda Lebioda Napisano 5 Lutego 2011 Share Napisano 5 Lutego 2011 ciekawy model, bardzo oryginalny. Dużo ciekawych technik - choć nie wiem, czy nie za dużo. W Twoim wykonaniu nie podobają mi się m.in. permanentne tłuste/mokre cacieki i ich mnogość. Brudzenie tylnej części pojazdu wygląda jak efekt uboczny malowania niż realistyczny wathering. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 5 Lutego 2011 Autor Share Napisano 5 Lutego 2011 WEATHERING!!! Nic nie jest tu ubocznym skutkiem czegokolwiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam .B Napisano 5 Lutego 2011 Share Napisano 5 Lutego 2011 a mnie się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 5 Lutego 2011 Share Napisano 5 Lutego 2011 Witam ! Model ciekawy. Fajnie pomalowany. Na mój gust, tłustych plam jest w sam raz. Trochę tylko bebechy armaty wewnątrz wieży takie trochę za jasno-szare. Poza tym model jest super i podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 5 Lutego 2011 Autor Share Napisano 5 Lutego 2011 Trochę tylko bebechy armaty wewnątrz wieży takie trochę za jasno-szare Całe wnętrze to poprawki o jakich napisałem, ale oczywiście słuszne spostrzeżenie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiterATS Napisano 5 Lutego 2011 Share Napisano 5 Lutego 2011 Jak mniemam model, to Twoja własna interpretacja i fantazja, bo na zdjęciach archiwalnych pojazd jest przesadnie czysty, a model jest przesadnie brudny, zwłaszcza podwozie. No ale cóż, każdy ma swoje upodobania, a sam model prezentuje się ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 5 Lutego 2011 Share Napisano 5 Lutego 2011 Uwielbiam takie brudasy. Te wszystkie zachlapania, zacieki naprawdę wyglądają świetnie. O wnętrzu jest już wspomniane wyżej. Co można by jeszcze dodać/poprawić to koła i gąsienice, a mianowicie wyślizgać je jakimś srebrnym w miejscach styku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
math Napisano 6 Lutego 2011 Share Napisano 6 Lutego 2011 Pytanie techniczne....jak zrobiles te tluste nacieki ? Efekt super i moze kiedys bym wykorzystal taki trick:)...kto wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 6 Lutego 2011 Autor Share Napisano 6 Lutego 2011 Zacieki robiłem cienkim pędzlem specyfikami Miga (Oil & Grease Stain Mixture, Wet Effect and damp earth mixture) a także olejną czernią kostną- na zmianę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 6 Lutego 2011 Share Napisano 6 Lutego 2011 Bardzo ciekawy modelik. Gdy patrzę na Twój model, stwierdzam, że muszę się jeszcze duzo nauczyć. Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi