smialus Napisano 8 Lutego 2011 Share Napisano 8 Lutego 2011 Witam!!! A więc pytanie do znawców tematu, czy do tych pylonów można podczepić AMRAAM'y ?? I jeszcze jedno posiada ktoś na zbyciu owiewkę do owego Efa?? Kinetic nawalił w instrukcji nie podając skąd i jaki pylon mam doczepić. W ogóle instrukcja posiada znaczne braki i bez domysłu można się zamieszać Kalki dramat, ale jeden wieeeelki plus, że po potraktowaniu micro-set'em bez podkładu błyszczącego można śmiało na nie taśmy naklejać i zero zrywalności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 8 Lutego 2011 Share Napisano 8 Lutego 2011 Możesz śmiało wieszać AIM-120 na zewnętrznych pylonach: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smialus Napisano 8 Lutego 2011 Autor Share Napisano 8 Lutego 2011 Dzięki wielkie za zdjęcia. I tu rozwiało moje wątpliwości. Jednak one są pod AIM-9M dopatrzyłem się, że to jest jednak LAU-114. Pod AIM-120 są LAU-129. Na tym jednym zdjęciu jest widoczny kształt belki. Ta moja ma przewężenie a pod AIM-120 jest cała prosta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turecki Napisano 9 Lutego 2011 Share Napisano 9 Lutego 2011 Dokładnie tak jak mówisz Sidewindery potrzebują prowadnic na wzdłuz osi wewnętrznie belki pod zaczepy...AIM-120 posiada dodatkowo obejme potrzebująca prowadnicy zewnętrznej belki...stąd proste LAU-114 czy LAU-7 posiadaja tylko możliwość podczepienia Sidewinderow...bardziej skomplikowane rakiety potrzebują LAU-129...na ostatnich miedzynarodowych zawodach w Telford widziałem popełnioną Sufe z błędem merytorycznym...autor podczepił AIM-120 do belki LAU-114...brawo temat przestudiowany...wiesz już w jaki sposób uzbroić swojego Efa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 10 Lutego 2011 Share Napisano 10 Lutego 2011 Tak nawiasem mówiąc, to fajnie Ci ta Sufa wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smialus Napisano 16 Lutego 2011 Autor Share Napisano 16 Lutego 2011 A dzięki za miłe słowa. I teraz pytanie takie czy mogę podwiesić taką kombinację: pod pylon nr 8: GBU-31 pod pylon nr 2: GBU-24 I takie pytanie ma ktoś jakikolwiek kontakt z firmą Mastercraft?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smialus Napisano 19 Lutego 2011 Autor Share Napisano 19 Lutego 2011 Czy pod te pylony da się podczepić w/w konfigurację ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi