smialus Napisano 8 Lutego 2011 Napisano 8 Lutego 2011 Witam!!! A więc pytanie do znawców tematu, czy do tych pylonów można podczepić AMRAAM'y ?? I jeszcze jedno posiada ktoś na zbyciu owiewkę do owego Efa?? Kinetic nawalił w instrukcji nie podając skąd i jaki pylon mam doczepić. W ogóle instrukcja posiada znaczne braki i bez domysłu można się zamieszać Kalki dramat, ale jeden wieeeelki plus, że po potraktowaniu micro-set'em bez podkładu błyszczącego można śmiało na nie taśmy naklejać i zero zrywalności. Cytuj
Mikele Napisano 8 Lutego 2011 Napisano 8 Lutego 2011 Możesz śmiało wieszać AIM-120 na zewnętrznych pylonach: Cytuj
smialus Napisano 8 Lutego 2011 Autor Napisano 8 Lutego 2011 Dzięki wielkie za zdjęcia. I tu rozwiało moje wątpliwości. Jednak one są pod AIM-9M dopatrzyłem się, że to jest jednak LAU-114. Pod AIM-120 są LAU-129. Na tym jednym zdjęciu jest widoczny kształt belki. Ta moja ma przewężenie a pod AIM-120 jest cała prosta. Cytuj
Turecki Napisano 9 Lutego 2011 Napisano 9 Lutego 2011 Dokładnie tak jak mówisz Sidewindery potrzebują prowadnic na wzdłuz osi wewnętrznie belki pod zaczepy...AIM-120 posiada dodatkowo obejme potrzebująca prowadnicy zewnętrznej belki...stąd proste LAU-114 czy LAU-7 posiadaja tylko możliwość podczepienia Sidewinderow...bardziej skomplikowane rakiety potrzebują LAU-129...na ostatnich miedzynarodowych zawodach w Telford widziałem popełnioną Sufe z błędem merytorycznym...autor podczepił AIM-120 do belki LAU-114...brawo temat przestudiowany...wiesz już w jaki sposób uzbroić swojego Efa Cytuj
kornik_69 Napisano 10 Lutego 2011 Napisano 10 Lutego 2011 Tak nawiasem mówiąc, to fajnie Ci ta Sufa wychodzi Cytuj
smialus Napisano 16 Lutego 2011 Autor Napisano 16 Lutego 2011 A dzięki za miłe słowa. I teraz pytanie takie czy mogę podwiesić taką kombinację: pod pylon nr 8: GBU-31 pod pylon nr 2: GBU-24 I takie pytanie ma ktoś jakikolwiek kontakt z firmą Mastercraft?? Cytuj
smialus Napisano 19 Lutego 2011 Autor Napisano 19 Lutego 2011 Czy pod te pylony da się podczepić w/w konfigurację ?? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi