czes881 Napisano 11 Lutego 2011 Share Napisano 11 Lutego 2011 Witam po dłuższej przerwie! Taką dioramkę sobie skleciłem w skali 1/144 z pancerniakiem Preisera w roli głównej. Model to 1/144 Panzer Korps - Nashorn 1/144 sprzedawany razem z Pantherą (14011). Jak widać pojazd jest perfekcyjnie niedorobiony Więc przykryłem go plandeką i wkomponowałem w przypadkowe okoliczności przyrody. Podstawka made in kolega, drzewko z drutu kręcone, trawka elektrostatyczna i ... to chyba tyle P.S. Jak widać 1/144 bardzo mi leży......w dłoni pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 11 Lutego 2011 Share Napisano 11 Lutego 2011 Dla mnie bomba -ATOMOWA ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cysior Napisano 12 Lutego 2011 Share Napisano 12 Lutego 2011 Jak zwykle w Twoim wykonaniu to pierwsza liga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akryl Napisano 12 Lutego 2011 Share Napisano 12 Lutego 2011 Super, tylko ta mata na przedziale bojowym się świeci. Ps. Z czego zrobiłeś trawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Samik Napisano 12 Lutego 2011 Share Napisano 12 Lutego 2011 Cudeńko. Co tu można więcej powiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bushi Napisano 12 Lutego 2011 Share Napisano 12 Lutego 2011 Ładny, ładny...jest co oglądać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 12 Lutego 2011 Share Napisano 12 Lutego 2011 Kurczę, po twojej galerii z AAV7 kupiłem model trumpka, teraz znów naszła mię chęć na wyroby dragona Świetnie ci te mikroby wychodzą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilex7 Napisano 12 Lutego 2011 Share Napisano 12 Lutego 2011 Nie znam się niestety, ale bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamilsz Napisano 12 Lutego 2011 Share Napisano 12 Lutego 2011 Robisz same cuda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godzio Napisano 12 Lutego 2011 Share Napisano 12 Lutego 2011 Witam! Modelik jest super, plandekę mozna jeszcze porawić. Bardzo fajnie wygląda, wielki szacun za modele w takiej skali. Jestem ciekaw gdzie go będzie można zobaczyć na żywo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapral Napisano 13 Lutego 2011 Share Napisano 13 Lutego 2011 Dla mnie ta skala jest po prostu NIEWYOBRAŻALNA! Tym bardziej wielki szacuneczek za takie dziełko. Pozdrawiam kapral Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 13 Lutego 2011 Share Napisano 13 Lutego 2011 Dla mnie to co zrobiłeś w tej skali to kosmos. Powiem szczerze, ze spodziewałem sie tu wielkiego gniota a tu model i wykonanie jakie prezentuje ta dioramka to mały majstersztyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czes881 Napisano 13 Lutego 2011 Autor Share Napisano 13 Lutego 2011 Ja też spodziewałem się gniota ale jakoś wyszło Akryl Wysłany: Sob Lut 12 2011, 10:24 Temat postu: Super, tylko ta mata na przedziale bojowym się świeci. Świeci się dlatego że jej nie prysnołem matem tylko została błyszcząca po washu ale będę robił jeszcze tabliczkę na cokolik to poprawię. GodzioJestem ciekaw gdzie go będzie można zobaczyć na żywo! U mnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 14 Lutego 2011 Share Napisano 14 Lutego 2011 Rozwaliłeś system Nie jestem fanem takich maszyn, ale w takiej skali i wykonany na takim poziomie naprawdę robi wrażenie i wzbudza szacunek. Dajesz doskonały dowód na to, że nie trzeba kupować modeli i dodatków za setki pln żeby zrobić coś naprawdę fajnego Gratuluję i pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czes881 Napisano 14 Lutego 2011 Autor Share Napisano 14 Lutego 2011 Kornik_69 to Ty z Częstochowki jesteś To moje rodzinne miato. Tośmy są ziomki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 15 Lutego 2011 Share Napisano 15 Lutego 2011 Witam Witam Szanownego Krajana Ja dokładnie spod Częstochowy, ale w Częstochowie spędzam większą część dnia, bo tu jest praca i chleb Trochę Cię rzuciło do tego Krosna. Mam nadzieję, że odwiedzisz nas na Jura Model Festwialu ? Jaki model masz teraz w planach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
apsik41 Napisano 15 Lutego 2011 Share Napisano 15 Lutego 2011 Jak widać 1/144 bardzo mi leży......w dłoni Jak tak patrzę na zdjęcia, to potem sprawdzam to pierwsze i nadziwić się nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czes881 Napisano 20 Lutego 2011 Autor Share Napisano 20 Lutego 2011 Taki akcent na zakończenie, tabliczkę klepnąłem. Projekt uważam za definitywnie skończony, a po lekturze komentarzy także za udany p.s. Kornik 69 ja wychowałem się na starym Błesznie i w okolicach Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 21 Lutego 2011 Share Napisano 21 Lutego 2011 Ja teraz niedaleko Błeszna pracuję Ta tabliczka to bardzo słuszna koncepcja. Rozmiarowo podobna do samego modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi