Gościu Napisano 15 Lutego 2011 Share Napisano 15 Lutego 2011 Hej. Przez kilka ostatnich wieczorów skleciłem taką cepelię: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karol 111 Napisano 15 Lutego 2011 Share Napisano 15 Lutego 2011 Podziwiam dynamizm w Twoich pracach i to, że zawsze opowiadają jakąś historię mimo tak niedużych rozmiarów. Cudne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 15 Lutego 2011 Share Napisano 15 Lutego 2011 Owoców się zachciało tym Amierykańcom.Scenka fajna i sam modelik również... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myski79 Napisano 15 Lutego 2011 Share Napisano 15 Lutego 2011 Widzę Rafale że już po remoncie... Znowu pięknie z czego pomarańcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 15 Lutego 2011 Share Napisano 15 Lutego 2011 Pięknie, wszystko tu można zobaczyć mimo małego rozmiaru tak jak napisał Karol, dynamimz i realistyke, gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 15 Lutego 2011 Autor Share Napisano 15 Lutego 2011 Owoce to turlańce z gs, maznięte farbką Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
apsik41 Napisano 15 Lutego 2011 Share Napisano 15 Lutego 2011 A jaka to skala? jeśli 1:35 to mogłeś zrobić tego amerykańca jak by sięgał z pojazdu po owoc. Ale i tak extra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 15 Lutego 2011 Share Napisano 15 Lutego 2011 Witam! Przyzwyczaiłeś nas do doskonałości Twoich prac. Będziesz miał straszny problem, który polegać będzie na tym, że niczym nas już nie zaskoczysz. Wszystko super, hyper itp. Zrób coś takiego, co by ze złości i z zazdrości żadnego komentarza pod zdjęciami nie było. A poza tym, to znowu, jak zwykle, jak zawsze itp. pięknie i strasznie mi się podoba. Pomarańcze wymiatają. Z tego wszystkiego chyba zjem ze dwie, bo mi się zachciało...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 15 Lutego 2011 Share Napisano 15 Lutego 2011 kolejna świetna Twoja praca! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 15 Lutego 2011 Super Moderator Share Napisano 15 Lutego 2011 Bardzo fajny klimat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 15 Lutego 2011 Share Napisano 15 Lutego 2011 Elegancko, super i nic więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 22 Lutego 2011 Autor Share Napisano 22 Lutego 2011 Dzięki koledzy. Skala 1/48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polch Napisano 22 Lutego 2011 Share Napisano 22 Lutego 2011 Nie mam pytań... Dla mnie to coup de grace... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 23 Lutego 2011 Share Napisano 23 Lutego 2011 Oranżyści Nieźle jest, można dzięki twojej robocie o tej wściekłej zimie za oknem zapomieć ;) Pozdrawiam... ps- Nie masz w planach tamiyowskiego Komatsu czasem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akryl Napisano 24 Lutego 2011 Share Napisano 24 Lutego 2011 Łaaaaałł!!!! cudo na 6-ciu kołach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 1 Marca 2011 Autor Share Napisano 1 Marca 2011 Dzięki koledzy, miło że cepelia się podoba. Skala mi nie odpowiada, jednak model bez stresu to jest to ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi