Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

czyli Western star italerowski dużo jest tych pojazdów na forum więc postanowiłem założyć temat na zdjęcia tego pojazdu oczywiście w 1:24 :D zacznę od swoich

th__mini-100_2204.jpg th__mini-100_2203.jpg th__mini-100_2202.jpg th__mini-100_2201.jpg

th__mini-100_2200.jpg th__mini-100_2199.jpg th__mini-100_2198.jpg th__mini-100_2197.jpg

th__mini-100_2196.jpg th__mini-100_2195.jpg th__mini-100_2194.jpg

a tu na nowiutkich felgach

th__mini-100_2234.jpg th__mini-100_2233.jpg th__mini-100_2232.jpg th__mini-100_2230.jpg

th__mini-100_2229.jpg th__mini-100_2228.jpg th__mini-100_2227.jpg

model jeszcze niejest skończony brakuje paru szczegółów

Napisano

Ok, sam sobie przeniosłem posta. Oto moje australijskie WSki...

Fotka starej WSki:

p1010128mini.jpg

Fotka nowej WSki (niestety wciąż w budowie ):

p1060028mini.jpg

Napisano

Witam

Model wygląda tak sobie,nie pasuje kolor różowy do niebieskich felg.

Pozdrawiam

Napisano
Witam

Model wygląda tak sobie,nie pasuje kolor różowy do niebieskich felg.

Pozdrawiam

wiesz akurat miałem taką wizje żeby tak to wyglądało. Mnie się podoba pozatym jak patrzy się na żywo na ten model a nie na zdjęciach to pod kątem jest on niebieski :P stąd niebieskie felgi i stopnie na zbiornikach :P

Napisano

A to przepraszam zwracam honor ale na fotkach widac róz.

Napisano
A to przepraszam zwracam honor ale na fotkach widac róz.

bo jest róż a na róż położona jest niebieska perła ;)

Napisano

Pozwolę sobie dołączyć do kolekcji mojego Westerna. Nie jest może rewelacyjnie wykonany ale bardzo miło go wspominam

dsc08181fz1.jpg

dsc08184vl0.jpg

dsc08186dl4.jpg

Napisano

A mam pytanko, czy mógłby mi ktoś załączyć mojego Austrailczyka + Car Transporter, który jest w mojej galeri, prosze !!!! pozdrawiam W.T

Napisano

Dzięki za wstawienie Westerna Stara Elefantes pozdrowionka W.T

Napisano

Elefantes ale z lewego czy z prawego jeżeli z lewej ten z tym dafem i tą beczką to koleś jest oile mi wiadomo z Rudy Śl. natomiast straż jest moja ,zaraz ta przy Austrailczyku, a ten z prawej to też mój ???? Biedronka pozdrawiam W.T