star200 Napisano 3 Kwietnia 2007 Share Napisano 3 Kwietnia 2007 czyli Western star italerowski dużo jest tych pojazdów na forum więc postanowiłem założyć temat na zdjęcia tego pojazdu oczywiście w 1:24 zacznę od swoich a tu na nowiutkich felgach model jeszcze niejest skończony brakuje paru szczegółów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 3 Kwietnia 2007 Share Napisano 3 Kwietnia 2007 A ja proponuje ten temat przeniesc do galerii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 3 Kwietnia 2007 Share Napisano 3 Kwietnia 2007 Zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banshee777 Napisano 3 Kwietnia 2007 Share Napisano 3 Kwietnia 2007 Ok, sam sobie przeniosłem posta. Oto moje australijskie WSki... Fotka starej WSki: Fotka nowej WSki (niestety wciąż w budowie ): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iraz Napisano 4 Kwietnia 2007 Share Napisano 4 Kwietnia 2007 Witam Model wygląda tak sobie,nie pasuje kolor różowy do niebieskich felg. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star200 Napisano 4 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 4 Kwietnia 2007 Witam Model wygląda tak sobie,nie pasuje kolor różowy do niebieskich felg. Pozdrawiam wiesz akurat miałem taką wizje żeby tak to wyglądało. Mnie się podoba pozatym jak patrzy się na żywo na ten model a nie na zdjęciach to pod kątem jest on niebieski :P stąd niebieskie felgi i stopnie na zbiornikach :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iraz Napisano 4 Kwietnia 2007 Share Napisano 4 Kwietnia 2007 A to przepraszam zwracam honor ale na fotkach widac róz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star200 Napisano 5 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2007 A to przepraszam zwracam honor ale na fotkach widac róz. bo jest róż a na róż położona jest niebieska perła ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 6 Kwietnia 2007 Share Napisano 6 Kwietnia 2007 Pozwolę sobie dołączyć do kolekcji mojego Westerna. Nie jest może rewelacyjnie wykonany ale bardzo miło go wspominam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 6 Kwietnia 2007 Share Napisano 6 Kwietnia 2007 A mam pytanko, czy mógłby mi ktoś załączyć mojego Austrailczyka + Car Transporter, który jest w mojej galeri, prosze !!!! pozdrawiam W.T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 6 Kwietnia 2007 Share Napisano 6 Kwietnia 2007 Western Star & Car Transporter by Wojtek Tuliński : ...a co to za koleś z boku stoi to nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 7 Kwietnia 2007 Share Napisano 7 Kwietnia 2007 Dzięki za wstawienie Westerna Stara Elefantes pozdrowionka W.T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 7 Kwietnia 2007 Share Napisano 7 Kwietnia 2007 Elefantes ale z lewego czy z prawego jeżeli z lewej ten z tym dafem i tą beczką to koleś jest oile mi wiadomo z Rudy Śl. natomiast straż jest moja ,zaraz ta przy Austrailczyku, a ten z prawej to też mój ???? Biedronka pozdrawiam W.T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek330 Napisano 7 Kwietnia 2007 Share Napisano 7 Kwietnia 2007 To i ja swojego pokaże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi