chazek Napisano 22 Lutego 2011 Share Napisano 22 Lutego 2011 (edytowane) Witam chciałem zapodać do luknięcia:stolek: narazie dwa z kilkunastu moich Mil-ów Mi-17 "601" czeka na n/b i antywibrator jakby co Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Mi-24W "741" Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us i zapowiedź Mi-8MTV-1 "6104" Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Edytowane 22 Lutego 2011 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qalimar Napisano 22 Lutego 2011 Share Napisano 22 Lutego 2011 Wszystkie świeżo po remoncie w Wuzlu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chazek Napisano 22 Lutego 2011 Autor Share Napisano 22 Lutego 2011 Tak jest świeżynki po remontach głównych:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 22 Lutego 2011 Share Napisano 22 Lutego 2011 Eleganckie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter_D Napisano 22 Lutego 2011 Share Napisano 22 Lutego 2011 Muszę powiedzieć, że wyglądają jak modele, czyli prawidłowo Odrobinka preshadingu by in dobrze zrobiła ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 22 Lutego 2011 Share Napisano 22 Lutego 2011 super Chazek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 22 Lutego 2011 Share Napisano 22 Lutego 2011 Bardzo zacna galeria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 23 Lutego 2011 Share Napisano 23 Lutego 2011 Witam Całkiem ładnie i schludnie wykonane "wiatraki". Najbardziej przypadła mi do gustu pierwsza Mi-17. Według mnie jest najlepiej wykonana. Jeśli chodzi o Mi-24 to malowanie ramy oszklenia jest w jednym miejscu trochę "poszarpane". Ogólnie bardzo przyjemne w odbiorze modele, choć jak dla mnie trochę zbyt "salonowe" Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzbanek Napisano 23 Lutego 2011 Share Napisano 23 Lutego 2011 Bardzo ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 23 Lutego 2011 Share Napisano 23 Lutego 2011 Śmigłowców mało na forach, dobrze zrobionych jeszcze mniej. Te są wyjątkiem. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chazek Napisano 23 Lutego 2011 Autor Share Napisano 23 Lutego 2011 Dzięki będzie ich w tym temacie jeszcze z 8 sztuków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chazek Napisano 25 Maja 2011 Autor Share Napisano 25 Maja 2011 Kolejne zwalczone osobniki 459 tu się przyznam wyloty przerobione zabrane z Italerki ale zapomniałem o osłonie "aiszki" i chwilowy brak ASO:stolek: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us i pierszy z dwóch Mi-35M Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us i kolejne 3 w kolejce Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 25 Maja 2011 Share Napisano 25 Maja 2011 pułkownik się ucieszy na tego afgana ładna robota Byśku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turecki Napisano 25 Maja 2011 Share Napisano 25 Maja 2011 Piękna kolekcja...doposażone mile mają wspaniałą prezencje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 25 Maja 2011 Share Napisano 25 Maja 2011 Uwielbiam takie galerie Te UB-16/32 Hobby Boss daje w takich ilościach do zestawów Mi-8/17, czy to żywica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chazek Napisano 26 Maja 2011 Autor Share Napisano 26 Maja 2011 Mikele - UB-32 to pozostalosci po kilkuuuuu juz "zdanych" odbiorcom Hind-ach z HB Cinias - nasz Pulkownik nie wybuli mi sie za maszyny Dzieki ogolnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 26 Maja 2011 Share Napisano 26 Maja 2011 Piękny ten "żabi" 459, a i trzy Hipki obok siebie wyglądają zacnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chazek Napisano 1 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 1 Czerwca 2011 Witam kolejny ptaszek oliwkowy afganiec będzie nosić n/b "6105" i antywibrator z dedykacją mojemu odbiorcy Co do modelu standard Mi-17 Hobby Boss z dodatkami pakietu "afgańskiego" Kolejne w toku produkcji seryjnej Pozdrawiam Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 1 Czerwca 2011 Share Napisano 1 Czerwca 2011 Ładniutki Numerek będzie później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chazek Napisano 25 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 25 Czerwca 2011 I kolejne miniatury spod znaku "Mil-a" Mi-17 "0608" LMW Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Mi-24W "728" dedykowany dla Kolegi "Pepsi Adam" Uploaded with ImageShack.us Mi-8T "645" to będzie po nadaniu n/b Uploaded with ImageShack.us Mi-8MTV-1 Bumar w trakcie fotografowania utrąciłem sobie OCP Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us i tyle narazie kolejne za niedługo zwalcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qalimar Napisano 25 Czerwca 2011 Share Napisano 25 Czerwca 2011 W "Big Brotherze" felgi kół podwozia przedniego przemaluj na szaro- jego Admiralskość brzydził się zielonym kolorem, co było przyczyną nadania szarych barw temu wiertaliotowi, a felgi w szczególności musiały być szare. I to w te pędy. Jakby coś takiego zobaczył, to na pewno by nie wsiadł do śmigłowca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 25 Czerwca 2011 Share Napisano 25 Czerwca 2011 W "Big Brotherze" felgi kół podwozia przedniego przemaluj na szaro- jego Admiralskość brzydził się zielonym kolorem przepraszam, że spytam a jakie są na zdjęciu?? Rozumiem, że chodzilo o podwozie główne Pozdrawiam marynarzy z Darłowa, a w szczególności załogę "1012" P.S. Słodkie Milki hazek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qalimar Napisano 25 Czerwca 2011 Share Napisano 25 Czerwca 2011 Oczywiście, że głównego. Walnąłem się myśląc o nie wiadomo czym;-) Na szczęście Twoja czujność klasowa jest niesamowita Uogólniając- jak je zwał, tak je zwał- to te zielone i mamy konsensus. Pozdrowienia Kaziowi przekażę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chazek Napisano 26 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 26 Czerwca 2011 Adaś gitara Cinias Pałer-owcu to ja też pozdrawiam załogi "1009" "1012":D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chazek Napisano 10 Października 2011 Autor Share Napisano 10 Października 2011 witam pozwolę sobie zrobić małą zapowiedź żeby nie było że się opitalam walka trwa Mi-17 "603" i najnowsze dziecko LWL Mi-17-1V "6108" + dwa kolejne Mi-24W oliwki ostatnie bodajże wreszcie Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Do usłyszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi