Myski79 Napisano 3 Sierpnia 2011 Share Napisano 3 Sierpnia 2011 A tak swoją drogą, to może zamiast mówić, że wydania są do kitu, jakieś inne podpowiedzi i materiały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bondarek Napisano 3 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 3 Sierpnia 2011 ..., jakieś inne podpowiedzi i materiały? Jest jeszcze jedna publikacja, nawet z niej korzystam ... to model kartonowy Wz-34 Kartonowa Kolekcja :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bondarek Napisano 11 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 11 Sierpnia 2011 Drobna aktualizacja Powoli składam wszystko w całość, na razie rama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 11 Sierpnia 2011 Share Napisano 11 Sierpnia 2011 Tu padają niecenzuralne słowa zachwytu: ^)*&)^%^))Y&*^^$$#&%^(_+(^ itd... Darku, jestem pod q... dużym wrażenie, kolejny raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myski79 Napisano 12 Sierpnia 2011 Share Napisano 12 Sierpnia 2011 Brakuje mi łebków śrub i nitów M6 i M8 i chyba zapomniałeś o uszczelce pod misa ;) A tak poważnie to super to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bondarek Napisano 14 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 14 Sierpnia 2011 M16 to może bym się pokusił, co do uszczelki to fakt zapomniałem dzięki za dobre słowo, po weekendzie będzie dalszy ciąg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeus Napisano 15 Sierpnia 2011 Share Napisano 15 Sierpnia 2011 Cześć Dareczku superasto to wygląda muszę zobaczyć to na żywo. Pozdrawiam Sławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeus Napisano 15 Sierpnia 2011 Share Napisano 15 Sierpnia 2011 A będę w Wawie w czwartek zadzwonię do Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bondarek Napisano 25 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 25 Sierpnia 2011 A będę w Wawie w czwartek zadzwonię do Ciebie. No i co z tą wizytą?? Stan na dziś: Wyposażenie kierowcy i zmontowałem karabin, generalnie do wnętrze jest prawie komplet a to "prawie" dotyczy akumulatora, czy ktoś może wie gdzie powinien się znajdować? w TBiU jest rysunek gdzie skrzynka znajduje się obok kierowcy, może jakieś sugestie? a tak prezentuje się w całości jeszcze trochę drobiazgów, mnóstwo szlifowania i jeszcze więcej cierpliwości i będzie można malować i łączyć wszystkie kawałki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 25 Sierpnia 2011 Share Napisano 25 Sierpnia 2011 Fajnie, jest nawet kłódeczka. Zostawiasz otwarte drzwi? Bo jak tak to i jakieś wnętrze się szykuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bondarek Napisano 25 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 25 Sierpnia 2011 Nie tylko otwarte ale otwierane, jedne i drugie drzwi mają działające zawiasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 25 Sierpnia 2011 Share Napisano 25 Sierpnia 2011 Model prezentuje się coraz ciekawiej. Kawał pięknej roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 25 Sierpnia 2011 Share Napisano 25 Sierpnia 2011 Zacny. Wygląda super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myski79 Napisano 26 Sierpnia 2011 Share Napisano 26 Sierpnia 2011 Pierwszy wuzet w 1:35 ach aż łezka w oku kręci składaj to i maluj super detal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bondarek Napisano 5 Września 2011 Autor Share Napisano 5 Września 2011 Dzięki za wsparcie a będzie go jeszcze potrzeba cały czas się robi choć małymi kroczkami, pomalowałem ramę, wnętrze i kilka drobiazgów do środka brudzenie zrobione pigmentami, następny etap to składanie środka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myski79 Napisano 5 Września 2011 Share Napisano 5 Września 2011 Ta pompka to do oddymiania wnętrza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeus Napisano 5 Września 2011 Share Napisano 5 Września 2011 Dareczku super fajna robota musisz zobaczyć mojego wz-ta z dioramą którą dorobiłem do niego. Pozdrawiam Sławek PS Jeśli chodzi o pompkę to jest pompa do pompowania kół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 5 Września 2011 Share Napisano 5 Września 2011 Piękna robota, nie widziałem modelu robionego od podstaw z tyloma częściami na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bondarek Napisano 5 Września 2011 Autor Share Napisano 5 Września 2011 a to jeszcze nie koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myski79 Napisano 6 Września 2011 Share Napisano 6 Września 2011 Jeśli chodzi o pompkę to jest pompa do pompowania kół. Ten dziwny "wentyl" mnie zmylił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bondarek Napisano 9 Września 2011 Autor Share Napisano 9 Września 2011 Wuzetka robi się Tablica przyrządów (i numer z zapałką, nie mogłem się oprzeć ) zmontowane ... to coś z przodu z kierownicą i już na miejscu, i kilka pozostałych drobiazgów przymiarka skrzynki akumulatora, chyba trochę za duża CDN wkrótce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 9 Września 2011 Share Napisano 9 Września 2011 Zgodnie z opisem w instrukcji, deski na ramie kładziono w poprzek. Jeśli ta skrzynka z ostatniego zdjecia jest akumulatorem, to nie to miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bondarek Napisano 9 Września 2011 Autor Share Napisano 9 Września 2011 Zgodnie z opisem w instrukcji, deski na ramie kładziono w poprzek. Teraz to już "musztarda po obiedzie" Jeśli ta skrzynka z ostatniego zdjecia jest akumulatorem, to nie to miejsce. a gdzie?? PS. Czy gdzieś można obejrzeć tę instrukcję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 9 Września 2011 Share Napisano 9 Września 2011 Militaria 318 - Samochody pancerne wz.29/wz. 34 strona 30 lub 33. Z tyłu pod podłogą. Widać go tylko od spodu samochodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bondarek Napisano 10 Września 2011 Autor Share Napisano 10 Września 2011 Jeszcze raz przejrzałem całą monografię ale nie znalazłem nic na temat ułożenia desek podłogi, autor opisuje oba samochody jednocześnie i trochę robi się misz-masz , czy mógłbyś uściślić gdzie dokładnie jest ta informacja? Jest za to informacja o akumulatorze Strona 35 - Militaria 318 - Samochody pancerne wz. 29/ wz. 34 - Wydawnictwo Militaria 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi