math Napisano 17 Marca 2011 Share Napisano 17 Marca 2011 Witam, Chcialbym przedstawic kilka fotek modelu nad ktorym pracowalem w ostatnim czasie - 1/35 stara Tamiya M48 A3 Patton. Z zalozenia czolg mial byc dosc ostro upackany blotem i czerwonawo-brudny od Wietnamskiej laterytowej ziemi...no i chyba jest Relacje z warsztatu mozna znalesc tu: http://modelwork.pl/viewtopic.php?t=24568 Milego ogladania i z gory dziekuje za wszystkie uwagi i komentarze. A oto i on: Troche detali: i kilka fotek zroboinych przy sztucznym swietle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chemik Napisano 17 Marca 2011 Share Napisano 17 Marca 2011 Zacny model, nie powiem. Merytorycznie się nie wypowiadam. Tylko wydaje mi się, że z niektórymi zaciekami poszedłeś trochę za "grubo". Przydała by się jeszcze jakaś podstawka, która usprawiedliwiałaby takie pobrudzenie modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 17 Marca 2011 Share Napisano 17 Marca 2011 Fajny model ale brudzing do mnie nie przemawia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 17 Marca 2011 Share Napisano 17 Marca 2011 Witam! Super! A brudzing to rzecz gustu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
math Napisano 20 Marca 2011 Autor Share Napisano 20 Marca 2011 Tak nieco na zarty widze ze czesc osob przychyla sie do radykalnego obozu mojej zony ktora stwierdzila ze czolg byl taki sliczny gdy byl swiezo zielony i swiecacy przed washem i pigmentami:) - taki "posprzratany" a nie taki jak teraz z pigmetami na czolgu i pigmetami w calym mieszkaniu Z zalozenia chcialem zrobic brudny i nieco popackany blotem pojazd - taki tzw. 'Off road'... i taki zrobilem. W sumie jestem zadowolony z efektu (pewne rzeczy pewnie moglem zrobic lepiej)...ale faktyczna ocena nalezy do Was oczywiscie. Dzieki jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ups Napisano 20 Marca 2011 Share Napisano 20 Marca 2011 Bardzo fajne wykonanie. Co do brudzenia to na poligonach różne rzeczy widziałem i jakoś wcale sposób brudzenia , który zaprezentowałeś od stanu faktycznego nie odstaje. Także gratuluje i do następnego modelu marsz ! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 20 Marca 2011 Share Napisano 20 Marca 2011 A mnie się model podoba w całej okazałości. Lubię takie mocno usyfione pojazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
big buba Napisano 23 Marca 2011 Share Napisano 23 Marca 2011 Ogolne wrazenie bardzo dobre. Ladne fotki. Pozdrawiam! Kuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 24 Marca 2011 Share Napisano 24 Marca 2011 Bardzo ładny, fajnie ubrudzony. Podoba się ,gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 30 Marca 2011 Share Napisano 30 Marca 2011 Dla mnie brudzenie jest aż zarealistyczne, piękna robota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi