Mirek66 Posted March 18, 2011 Share Posted March 18, 2011 Modelik skończony pierwszy raz próbowałem malunku na lakier do włosów . Podstawkę z obsługą zrobię w późniejszym terminie . Jak zwykle wszelkie sugestie oraz opinie mile widziane Pozdrawiam Mirek . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
heniek Posted March 18, 2011 Share Posted March 18, 2011 Fajniuśki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
math Posted March 18, 2011 Share Posted March 18, 2011 Ejjj ile ty tego robisz dziennie....???? ten to juz drugi! Daj szanse innym:) A tak na powaznie zimowe malowanko tak dobre jak ruskie pierogi mojej zony...a i sam model prezentuje sie super eksta hiper ziper Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marioba Posted March 18, 2011 Share Posted March 18, 2011 Witam! Super! Podoba się! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mirek66 Posted March 18, 2011 Author Share Posted March 18, 2011 Ano podziękował teraz mało pracuje przy modelach wykańczam zaczęte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
big buba Posted March 18, 2011 Share Posted March 18, 2011 Zajefajny! Dokladnie w tej chwili skonczylem zmagania z lakierem do wlosow na Isie i musze powiedziec ze nie jest to tak proste jak by sie wydawalo. Pozdrawiam! Kuba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomek14147 Posted March 18, 2011 Share Posted March 18, 2011 Też muszę kiedyś pokombinować ze sławną metodą la lakier do włosów, a tak wykonane prace tylko zachęcają do eksperymentów. Dobra robota. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin1212 Posted March 24, 2011 Share Posted March 24, 2011 Witam Jak zwykle , rewelacja. Gratuluje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mierzu Posted March 24, 2011 Share Posted March 24, 2011 Mirku! Piękne zimowe kamo. Mam pytanie odnośnie tego jak długo czekałeś po natryśnięciu lakieru do włosów, z położeniem białej farby. Następnie kiedy przystąpiłeś do zabiegów "upiększających" po nałożeniu białej farby, no i czym drapałeś, bo przyznam szczerze, że dwukrotnie próbowałem tej metody, ale zauważyłem, że farba biala, po nałożeniu na lakier do włosów, się lekko rozwarstwiała. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzysztof Salwiczek Posted March 31, 2011 Share Posted March 31, 2011 Cześć Mirek, Rewelacyjna praca w Twoim, rewelacyjnym , stylu. Zawsze mi się Twoje prsce podobały, to wyważenie śladów eksploatacji. Na tle coraz bardziej poobijanych i zabłoconych modeli Twój styl, jak dla mnie, wybija się zdecydowanie na plus. A czegoś alianckiego nie szykujesz może znowu przypadkiem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mirek66 Posted April 17, 2011 Author Share Posted April 17, 2011 Dzięki koledzy za opinie miło że się podoba co motywuje do dalszych prac . Krzysiu z aliantów skompletowałem Granta oraz zakupiłem Bedforda ale z czasem całkiem słabo i trzeba skończyć pozaczynane modele . Pozdrawiam Mirek . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts