Skocz do zawartości

Sd.Kfz 165 Hummel (Initial) Dragon 1/35

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Modelik skończony pierwszy raz próbowałem malunku na lakier do włosów .

Podstawkę z obsługą zrobię w późniejszym terminie .

Jak zwykle wszelkie sugestie oraz opinie mile widziane

Pozdrawiam Mirek .

imgp8315.jpg

imgp8318n.jpg

imgp8319.jpg

imgp8321.jpg

imgp8323.jpg

imgp8324.jpg

imgp8331c.jpg

imgp8333.jpg

imgp8336k.jpg

imgp8337.jpg

imgp8338a.jpg

imgp8340.jpg

imgp8341h.jpg

Napisano

Ejjj ile ty tego robisz dziennie....???? ten to juz drugi! Daj szanse innym:)

A tak na powaznie zimowe malowanko tak dobre jak ruskie pierogi mojej zony...a i sam model prezentuje sie super eksta hiper ziper

Napisano

Ano podziękował teraz mało pracuje przy modelach wykańczam zaczęte

Napisano

Zajefajny!

Dokladnie w tej chwili skonczylem zmagania z lakierem do wlosow na Isie i musze powiedziec ze nie jest to tak proste jak by sie wydawalo.

Pozdrawiam!

Kuba

Napisano

Też muszę kiedyś pokombinować ze sławną metodą la lakier do włosów, a tak wykonane prace tylko zachęcają do eksperymentów. Dobra robota.

Napisano

Mirku! Piękne zimowe kamo. Mam pytanie odnośnie tego jak długo czekałeś po natryśnięciu lakieru do włosów, z położeniem białej farby. Następnie kiedy przystąpiłeś do zabiegów "upiększających" po nałożeniu białej farby, no i czym drapałeś, bo przyznam szczerze, że dwukrotnie próbowałem tej metody, ale zauważyłem, że farba biala, po nałożeniu na lakier do włosów, się lekko rozwarstwiała.

Napisano

Cześć Mirek,

Rewelacyjna praca w Twoim, rewelacyjnym , stylu. Zawsze mi się Twoje prsce podobały, to wyważenie śladów eksploatacji. Na tle coraz bardziej poobijanych i zabłoconych modeli Twój styl, jak dla mnie, wybija się zdecydowanie na plus.

A czegoś alianckiego nie szykujesz może znowu przypadkiem?

• 3 weeks later...
Napisano

Dzięki koledzy za opinie miło że się podoba co motywuje do dalszych prac .

Krzysiu z aliantów skompletowałem Granta oraz zakupiłem Bedforda ale z czasem całkiem słabo i trzeba skończyć pozaczynane modele .

Pozdrawiam Mirek .