Mirek66 Napisano 18 Marca 2011 Share Napisano 18 Marca 2011 Modelik skończony pierwszy raz próbowałem malunku na lakier do włosów . Podstawkę z obsługą zrobię w późniejszym terminie . Jak zwykle wszelkie sugestie oraz opinie mile widziane Pozdrawiam Mirek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heniek Napisano 18 Marca 2011 Share Napisano 18 Marca 2011 Fajniuśki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
math Napisano 18 Marca 2011 Share Napisano 18 Marca 2011 Ejjj ile ty tego robisz dziennie....???? ten to juz drugi! Daj szanse innym:) A tak na powaznie zimowe malowanko tak dobre jak ruskie pierogi mojej zony...a i sam model prezentuje sie super eksta hiper ziper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 18 Marca 2011 Share Napisano 18 Marca 2011 Witam! Super! Podoba się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 18 Marca 2011 Autor Share Napisano 18 Marca 2011 Ano podziękował teraz mało pracuje przy modelach wykańczam zaczęte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
big buba Napisano 18 Marca 2011 Share Napisano 18 Marca 2011 Zajefajny! Dokladnie w tej chwili skonczylem zmagania z lakierem do wlosow na Isie i musze powiedziec ze nie jest to tak proste jak by sie wydawalo. Pozdrawiam! Kuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 18 Marca 2011 Share Napisano 18 Marca 2011 Też muszę kiedyś pokombinować ze sławną metodą la lakier do włosów, a tak wykonane prace tylko zachęcają do eksperymentów. Dobra robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 24 Marca 2011 Share Napisano 24 Marca 2011 Witam Jak zwykle , rewelacja. Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 24 Marca 2011 Share Napisano 24 Marca 2011 Mirku! Piękne zimowe kamo. Mam pytanie odnośnie tego jak długo czekałeś po natryśnięciu lakieru do włosów, z położeniem białej farby. Następnie kiedy przystąpiłeś do zabiegów "upiększających" po nałożeniu białej farby, no i czym drapałeś, bo przyznam szczerze, że dwukrotnie próbowałem tej metody, ale zauważyłem, że farba biala, po nałożeniu na lakier do włosów, się lekko rozwarstwiała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Salwiczek Napisano 31 Marca 2011 Share Napisano 31 Marca 2011 Cześć Mirek, Rewelacyjna praca w Twoim, rewelacyjnym , stylu. Zawsze mi się Twoje prsce podobały, to wyważenie śladów eksploatacji. Na tle coraz bardziej poobijanych i zabłoconych modeli Twój styl, jak dla mnie, wybija się zdecydowanie na plus. A czegoś alianckiego nie szykujesz może znowu przypadkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 17 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 17 Kwietnia 2011 Dzięki koledzy za opinie miło że się podoba co motywuje do dalszych prac . Krzysiu z aliantów skompletowałem Granta oraz zakupiłem Bedforda ale z czasem całkiem słabo i trzeba skończyć pozaczynane modele . Pozdrawiam Mirek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi