PKD4GA Napisano 14 Kwietnia 2011 Share Napisano 14 Kwietnia 2011 I mało kto wie,że tak jak Lew Trocki twórca NKWD, dzisiejszego KGB był Polakiem - Ci sie Lew z Feliksem pomylil. Trocki byl Zydem. Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 14 Kwietnia 2011 Share Napisano 14 Kwietnia 2011 Nie, piana wyszła pięknie, a Atlantyk ma naprawdę ładne kolory - zależy co jest na dnie. A tutaj ewidentnie jest trochę piasku. ...stary gramofon, butelki... i inne To te ciemniejsze miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 19 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 19 Kwietnia 2011 A Kopernik była kobietą ! Dobrze że słońce budzi ludzi do życia ;) Dzięki koledzy za chęć podtrzymania na duchu, sam widzę co jest, też mi szkoda...co zrobić ( zrobić jeszcze raz) Ja osobiście do tej pory nie umiem rozgryźć tej materii. Ja bym obstawiał iż błąd leży po naszej stronie - innym jakoś wychodzi więc zwalać na świat winy nie ma co. Rybki pływają, dorobiłem ich nawet więcej - co z tego jak w sąsiedztwie pierdyliardów bąbli . Widać praktycznie zero - celowo doprowadzałem do zmętnienia. Na dobra sprawę wyjdzie ucięcie tuż pod poziomem fal, a resztą co zostanie trzepnięcie o ziemię(we własną stopę także, żeby kara była) Łódka to balsoróbka, pomazana olejnymi. Dorobiłem z "śmieciowiska" dulki, w jedną wetknąłem wiosło, jakieś "ucho" coby ją do pomostu uwiązać...no i jest. Chwilowo pracy odpuszczam, ale tylko chwilowo. p.s. pomimo tych nie doróbek w Mason dostała Arami...wygrał pomysł, na pewno nie ta woda...:| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 19 Kwietnia 2011 Share Napisano 19 Kwietnia 2011 Ja osobiście do tej pory nie umiem rozgryźć tej materii. Ja bym obstawiał iż błąd leży po naszej stronie - innym jakoś wychodzi więc zwalać na świat winy nie ma co. Dokładnie tak, trzeba próbować, próbować i jeszcze raz próbować, aż nam też wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 19 Kwietnia 2011 Share Napisano 19 Kwietnia 2011 pomimo tych nie doróbek w Mason dostała Arami...wygrał pomysł, na pewno nie ta woda...:| RJ, walnąłbyś jakąś relację z krainy salami i tokaju, a nie tak nieśmiało nadmieniasz o nagrodzie I czymże jest Arami? Medal ze złota? Nagroda za najlepszą rybę? Dwumetrowej wysokości puchar? Sorry za OT! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 20 Kwietnia 2011 Share Napisano 20 Kwietnia 2011 p.s. pomimo tych nie doróbek w Mason dostała Arami...wygrał pomysł, na pewno nie ta woda. gratulacje, obejrzałem sobie na żywo, zacna praca i choć zamierzenia miałeś inne to jak dla mnie jest super, morze wygląda na wzburzone (mętne), taki mroczny klimacik karmienia rybek w niepogodę myślę, że w kwestii wody do myślenia dała wystawiana winietka z zatopionym Shermanem, tamta woda mnie urzekła, miałeś może kontakt z autorem, podpytałeś o wodę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 23 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 23 Kwietnia 2011 Dzięki. Jędrek prace oglądałem także na żywo. Po prostu czadzik, z jednym małym ale. Nie wiem jak dobrze się przyglądałeś, ale autor także nie ustrzegł się bąbli(po mojej wpadce od razu zwracałem na to uwagę). Zauważ (są gdzieś w sieci zdjęcia) że na dnie tej scenkl nie leży nic a u mnie była masa tego i owego(czyli powierzchnie na których problem powstawał) Co prawda są w małej ilości, jednak gdyby była to scenka z wodą stojącą autor miałby ten sam problem co ja. Mnie zostało spróbować z inną żywicą, chyba włączając komorę próżniową do odlewów. Jak wspomniałem odpocznę nieco od tematu i będę próbował do skutku. W mojej pracy... na wystawie akryl był jeszcze mętny - ale wyjścia już nie było,postawiłem jak było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 23 Kwietnia 2011 Share Napisano 23 Kwietnia 2011 pracę obcykałem z każdej strony, bardzo mi się podobała przyjąłem, że to trochę takich naturalnych bąbli w wodzie i jak dla mnie dodawały jej uroku nawet jeśli efekt nie był zamierzony Twoją pracę jak pisałem odbieram w tej chwili jako wzburzone morze z mętną wodą, jak dla mnie gdyby nie zaokręglone brzegi wody (jedynie one psują mi odbór) to mogłoby już tak zostać bo jest super! zarówno w pomyśle jak i wykonaniu, nagroda zasłużona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 30 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 30 Kwietnia 2011 Brzegi były jak żyletka..jeno zacząłem pośpieszać żywicę i akryle...się stopły <:F Luzik, będzie nowe, lepsze, cudniejsze, piękniejsze....(i tak się dalej pocieszam) cius. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 30 Kwietnia 2011 Share Napisano 30 Kwietnia 2011 Swietna jest Twoja diorama Kiedy można się spodziewać aktualki ?? Jak nic pasuje do utworu : ''The Friends of Mr.Cairo'' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi