kalaruch Napisano 6 Lipca 2011 Autor Share Napisano 6 Lipca 2011 Zrobiony silnik z dodatkami edka i swoimi kabelkami : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 6 Lipca 2011 Share Napisano 6 Lipca 2011 To ja prosił bym o taką w 1:16 A proszę, HUSSAR taką robi http://www.cybermodeler.com/hobby/details/hus/detail_hussar_16005.shtml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalaruch Napisano 6 Lipca 2011 Autor Share Napisano 6 Lipca 2011 no tak ale tam masz każdego pocisku po 2 sztuki i to za 10$, żeby uzbroić teciaka to trzeba by wydać około 100 dolców :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 6 Lipca 2011 Share Napisano 6 Lipca 2011 no tak ale tam masz każdego pocisku po 2 sztuki i to za 10$, żeby uzbroić teciaka to trzeba by wydać około 100 dolców :P ... a do tego to żywica, a ja chcę metalowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalaruch Napisano 24 Lipca 2011 Autor Share Napisano 24 Lipca 2011 Pytanie do Was - ma ktoś fotkę podpułkownika pancerniaka ?? Chodzi mi o postać ppłk Aleksandra Malutina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 24 Lipca 2011 Share Napisano 24 Lipca 2011 Nie znam gościa osobiście ale może jest na tym zdjęciu ( ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 24 Lipca 2011 Share Napisano 24 Lipca 2011 Może na "fotelowym generale" cuś znajdziesz? http://www.armchairgeneral.com/rkkaww2/uniform/uniform2.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalaruch Napisano 26 Lipca 2011 Autor Share Napisano 26 Lipca 2011 oj będzie ciężko - trzeba improwizować... pytanie jest takie, wóz d-cy brygady o nr 1000 - ppłk Malutina, czy taki wóz brał udział w walkach ? czy d-ca brygady jeździł z załogą czy grzał pośladeczki w sztabie, a wóz nr 1000 walczył sam bez ppłk ?? żeby nie było że się obijam - ostatnie lepię elementy, dokładam blaszki i podkład daję - etap prac szacuję na 60% jak dojdę do konsensusu to porobię fotki i wrzucę, póki co walczę z ciągle zapychającym się aerol... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalaruch Napisano 19 Września 2011 Autor Share Napisano 19 Września 2011 Troszkę czasu minęło... Ale warsztat jedzie dalej Elementy wieży: Napęd: Kadłub: Może foty nie są super dobrej jakości, ale to robota nikona D50... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 20 Września 2011 Share Napisano 20 Września 2011 No i charaszo! jak powiadali towarzysze radzieccy. Dziergałem T-34/85 w 1:16 to była fajna robota.Talenta to ty masz wszelakie! a lufki dałbyś rade wyturlać? Potrzebuję do okreciku nietypowego i w nietypowej skali. Wrażenia pozytywne oby tak dalej i aby zapału nie zabrakło!tak trzymaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalaruch Napisano 20 Września 2011 Autor Share Napisano 20 Września 2011 pawlik - zagadaj z chudziutkim - mówię ci póki co robię konspekt na dioramkę - wertuję inne fotki w poszukiwaniu natchnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 25 Września 2011 Share Napisano 25 Września 2011 No i jak natchnienie jest?Po tylu dniach to koncepcji może być bardzo wiele.Efekt powalający,z opadaniem szczęki. No dalej nie ukrywaj ,coś tam wymyślił!Dawaj foty i opis!Nu dawaj tawariszcz kalaruszkin!!!!Jestem ciekaw jak ci idzie dalej! A z chudziutkim na razie nie gadałem bo może pojechał do Gniezna,więc po co mu "pupę szklić". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalaruch Napisano 25 Września 2011 Autor Share Napisano 25 Września 2011 Był problem ze stojakiem na amunicję w niszy wieży, trzeba było wymontować górny rząd "flaszek" i zostawić pusty. Zanim skleję skorupy wieży, muszę tam zasadzić ładowniczego, bo po sklejeniu nie wejdzie tam. Więc póki co pracę skieruję na figurki. Ostatnie 2 tygodnie przez choróbsko nie miałem sumienia zrobić, ale tak mam że raz na rok trafi mnie solidna infekcja z utratą głosu i kaszlem jak śmiech świni. Mam trochę wolnego i postaram się chociaż figurencje przedstawić krok po kroku jak robię (a będę robić pierwszy raz z zastosowaniem różnych technik z for). Trzymajcie kciuki !!! PS. Jak zrobić ładny kombinezon ruskiego tankisty z cieniowaniem i highlightami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 25 Września 2011 Share Napisano 25 Września 2011 Mnie tez chorubsko jakies obaliło ale zbiłem gorączkę i jechałem z robotą!to najlepsze lekarstwo np. dla mnie!Nie powiem jak ja to zrobiłem kiedys ale efekt był (z tymi czołgistami) połowa forum by pomarła ze smiechu! Urzywałem kredek dziecinnych córki z przedszkola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 25 Września 2011 Share Napisano 25 Września 2011 Trzymam kciuki za figuranta i będę podpatrywał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi