tomek14147 Napisano 4 Kwietnia 2011 Share Napisano 4 Kwietnia 2011 W końcu udało mi się dokończyć Panterę, a miał to być taki szybki projekt W telegraficznym skrócie. Panther, jako że została potraktowana jako kolejny poligon doświadczalny, była budowana prosto z pudła, bez przywiązywania wagi do poprawności historycznej. Szczegóły moich zmagań w warsztacie: KLIK Dodam tylko, że mimo wszystko jestem z niej zadowolony i uważam, że jest to jedna z moich lepszych prac. Tak z grubsza przebiegała budowa: I galeria finalna: Teraz powoli mogę się zabierać za jakiś kolejny projekt. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 4 Kwietnia 2011 Share Napisano 4 Kwietnia 2011 Witam! Ładny pojazd. Podoba mi się. Ale..... Panterka była super bez tego kurzu. Dla mnie lepiej wyglądała bez tego jasnoszarego pyłu. Piąta fotka od góry, jest najlepsza. Poza tym prezentuje się wspaniale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 4 Kwietnia 2011 Share Napisano 4 Kwietnia 2011 Ładny, ładny. Podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 4 Kwietnia 2011 Share Napisano 4 Kwietnia 2011 dodaj troche jakiegos ciemniejszego pigmentu na ten jasny, teraz jest fajnie ale bedzie o wiele lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 4 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 4 Kwietnia 2011 Dzięki panowie za przychylne komentarze. marioba rozważałem zostawienie jej w takim stanie, ale czegoś mi w niej brakowało. Ten szary pigment na zdjęciach wyszedł jakoś mocno jaskrawy, w rzeczywistości to jest trochę bardziej stonowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 5 Kwietnia 2011 Share Napisano 5 Kwietnia 2011 Witam!Ładny pojazd. Podoba mi się. Ale..... Panterka była super bez tego kurzu. Dla mnie lepiej wyglądała bez tego jasnoszarego pyłu. Piąta fotka od góry, jest najlepsza. Poza tym prezentuje się wspaniale. podpisuje się pod tym, troszke tak jakby wjechał w mąke. Mogles sobie tez darowac malowanie patrzałek tylko zapuscic w okolice oczu mocniejszy olejny bo psuja odbior figurki. Poza tym calkiem fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 5 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2011 Wiem figurka wyszła raczej słabo, ale to pierwsza w tej skali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi