koperek Napisano 7 Grudnia 2011 Share Napisano 7 Grudnia 2011 Nie miałem na myśli zdjęcia o którym mówisz, przypatrz się dobrze zdjęciom 112 - można zauważyć różnice w kolorze wypełnienia numeru a kolorem bazowym. Wszystkie czołgi z 501 batalionu miały czerwone wypełnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 7 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 7 Grudnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 8 Grudnia 2011 Share Napisano 8 Grudnia 2011 Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 18 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 18 Grudnia 2011 Postanowiłem sobie zafundować jednak modelkasteny... i w porównaniu do friuli to dwa razy więcej bawienia się, ja nie lepiej. W dodatku już widzę jak będe wciskał je pod przednie błotniki. Troche się tego boje więc pewnie skończy sie tak że te modelkasteny dostanie drugi wczesny tygrys z normalnym blotnikiem gdzie jest więcej miejsca zeby je włożyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 24 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 24 Grudnia 2011 ho ho ho gąski zmontowane, model ukończony w 90%, było cieżko z modelkastenami, troche sie rozlatywały no ale są na miejscu, zostały wstepnie przykurzone z aerografu, zostały jeszcze drobne zacieki i piaskowanie. No i dla koniec dla wszystkich, którzy byli grzeczni i nie awanturowali się na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 24 Grudnia 2011 Share Napisano 24 Grudnia 2011 Wygląda super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Is-7 Napisano 24 Grudnia 2011 Share Napisano 24 Grudnia 2011 Świetny Tygrys. Podobują mi się te osłony wydechów i obicia, a reszta jest również wykonana bardzo ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 2 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2012 podstawka skończona w 90%, trzeba jeszcze przypudrować drogę troche i samego tygrysa. Podłoże to wikol i na to sypana mąka + pozostałości po roślinności polaka i troche włosia z pędzla. foty słabe niestety ale nie mam dobrego oświetlenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 2 Stycznia 2012 Share Napisano 2 Stycznia 2012 Wow (łauł). Bajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 2 Stycznia 2012 Share Napisano 2 Stycznia 2012 Widzę podstawki się sprawdzają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 3 Stycznia 2012 Share Napisano 3 Stycznia 2012 Super ten afrykańczyk wyszedł. Jest jakby to ująć...wyważony w każdym calu. Wielkie brawa. No i oczywiscie zachorowałem na następnego tygryska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 3 Stycznia 2012 Share Napisano 3 Stycznia 2012 Jest piękny, chodź trochę mało zafajdany - piękny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi