koperek Napisano 7 Kwietnia 2011 Share Napisano 7 Kwietnia 2011 Trójeczka gotowa. Model dragona, jako dodatki użyłem uchwytów do narzędzi oraz łańcuszków firmy aber, anteny RB. Dorobiłem również parę rzeczy własnoręcznie. Malowany w całości farbami vallejo. Do brudzenia wykorzystałem pigmenty vallejo oraz mig, trochę suchych pasteli.. Wszelkie opinie mile widziane pzdr Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adalek Napisano 7 Kwietnia 2011 Share Napisano 7 Kwietnia 2011 fajny, bardzo fajny. dodaj troche obic i pomaluj osprzet (jest w "kolorze nadwozia") i bedzie miodzio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 7 Kwietnia 2011 Share Napisano 7 Kwietnia 2011 Super modelik, obicia tez dobre, nie trzeba wiecej, z tym osprzetem to fakt no i ta lewa gaska z przodu mozna poprawic, ale generalnie pierwsza klasa :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 7 Kwietnia 2011 Share Napisano 7 Kwietnia 2011 ladny naprawde, obserwowalem budowe na sasiednim forum, wyszlo pieknie ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajur Napisano 8 Kwietnia 2011 Share Napisano 8 Kwietnia 2011 A ja bym nie ruszał nic z osprzętem. Wyobrażacie sobie w warunkach polowych że ktokolwiek bawił się w zdejmowanie łopat, podnośników itp. przed malowaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 8 Kwietnia 2011 Share Napisano 8 Kwietnia 2011 Znając Niemców to pewnie tak . Na Twoim miejscu jeszcze zrobiłbym okopcenie lufki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 8 Kwietnia 2011 Share Napisano 8 Kwietnia 2011 okopcenia bym nie robil na Twoim miejscu, ewentualnie bardzo lekkie przy samym wylocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
big buba Napisano 8 Kwietnia 2011 Share Napisano 8 Kwietnia 2011 Bardzo mi sie podoba. Gratuluje! Obicia pierwsza klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam .B Napisano 8 Kwietnia 2011 Share Napisano 8 Kwietnia 2011 Elegancko, bardzo podobają mi się gąski na wieży i na wannie z przodu, gratuluję modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koperek Napisano 8 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 8 Kwietnia 2011 Dzięki za zainteresowanie i opinie! Miło mi, że się Wam podoba Osprzętu nie będę przemalowywał. Lufę można delikatnie okopcić Coś jeszcze zmienić? Poprawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_222 Napisano 8 Kwietnia 2011 Share Napisano 8 Kwietnia 2011 A nie boisz się że te koła z przodu to wypadną w czasie jazdy? ;) Może jakieś mocowanie by się zdało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koperek Napisano 9 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 9 Kwietnia 2011 Spokojnie, nie wypadną ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kłodex Napisano 11 Kwietnia 2011 Share Napisano 11 Kwietnia 2011 Skrzynie powinne być w innym kolorze niż nadwozie, ale jest O.K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koperek Napisano 11 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 11 Kwietnia 2011 O jakich skrzyniach mówisz Kłodex ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radek87 Napisano 17 Kwietnia 2011 Share Napisano 17 Kwietnia 2011 mi się podoba...fajnie wyszedł nr taktyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 17 Kwietnia 2011 Share Napisano 17 Kwietnia 2011 Modelik bardzo ładny i sympatycznie wybrudzony zostawiłbym go w spokoju gdyż jest cacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koperek Napisano 6 Maja 2011 Autor Share Napisano 6 Maja 2011 Dziękuję raz jeszcze za Wasze opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi