Robert Ostrowski Napisano 30 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 30 Kwietnia 2011 Witam dzięki imt. Mam dylemat co do malowania podwozia i wnęk: golenie-srebrny,szary? kołpaki kół -zielony? wnęki podwozia-szary ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 1 Maja 2011 Autor Share Napisano 1 Maja 2011 Panowie to jak z tym podwoziem,jutro będę malował i dalej nie wiem jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tees Napisano 1 Maja 2011 Share Napisano 1 Maja 2011 Moze te fotki zapożyczone z Węgierskiej strony dadzą tobie odpowiedz. W polskich było tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 1 Maja 2011 Share Napisano 1 Maja 2011 Robert, na maila poszło sporo materiału zobacz na skrzynce. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 1 Maja 2011 Autor Share Napisano 1 Maja 2011 tees: myślę ,że golenie srebrne ,wnęki j.szare ,felgi zielone Dzięki Leszek za materiały są to malowania poremontowe i przyda się na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 1 Maja 2011 Autor Share Napisano 1 Maja 2011 (edytowane) Trzy zdjęcia z warsztatu :kamo.sidolux.kalki/nie wytrzymały próby czasu/ szachownice rozleciały się zastąpiłem techmodem, nr z lewej :puzle Edytowane 1 Maja 2011 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano 2 Maja 2011 Share Napisano 2 Maja 2011 Lewa wneka MLG samolotu 021 z tej samej serii -24, co 115.Wneki ,golenie -szare. Samolot nie był remontowany, wszystkie napisy eksploatacyjne w jezyku rosyjskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turecki Napisano 2 Maja 2011 Share Napisano 2 Maja 2011 No fajnie to wyszło...Robercie tylko jedna sugestia czy numer na dziobie nie powinien być pod lekkim kątem ? tak by samolot na postoju z dziobem wyżej miał numer horyzontalnie ? http://www.jednostki-wojskowe.pl/grafikahist/28plm/mig23mf1.jpg powyżej z numerem 102 link do fotki o co mi chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 2 Maja 2011 Autor Share Napisano 2 Maja 2011 em dzięki. Turecki przejrzałem wile zdjęć z 23 i różnie z tym numerem bywało,w przypadku 115 przed remontem mam wrażenie ,że jest równo,tak jest przynajmniej na grafice w pierwszym moim poście Złszowany,zabiedronkowany podwozie wkleiłem i mam wrażenie żę tył stoi za wysoko ale już nic z tym nie zrobię.\Przeprasza za słabe zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 3 Maja 2011 Share Napisano 3 Maja 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 8 Maja 2011 Autor Share Napisano 8 Maja 2011 Zdjęcia "przedgaleryjne" robione w warunkach domowych przy halogenach kuchennych . Mam pytanie :na jaki kolor pomalować Pitotę /na schemacie mam yellow/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 8 Maja 2011 Share Napisano 8 Maja 2011 Chrom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi