damian70n Napisano 15 Kwietnia 2011 Share Napisano 15 Kwietnia 2011 Witam wszystkich modelarzy: Ostatnio kupiłem sobie model T 34 w skali 1:48 . Model zamierzam zrobić na niewielkiej dioromce. Oraz chcę go popełnić w polskim malowaniu . W zestawie była miedziana linka oraz fotoramka do modelu dokupiłem lufe toczoną . In-Box : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 15 Kwietnia 2011 Share Napisano 15 Kwietnia 2011 Właśnie go kończę w malowaniu północnowietnamskim Robi się go fajnie chociaż może dać Ci się we znaki spasowanie wieży, zbiorników i gasienice. O śladach po wypychaczasz nie wspominam. Nie warto o nich mówić, lepiej od razu zabrać się za szpachlowanie i wyrównywanie... Pozostaje mi życzyć Ci powodzenia. Będę kibicował Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akryl Napisano 16 Kwietnia 2011 Share Napisano 16 Kwietnia 2011 Życzę powodzenia, i miłego klejenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dumapolski Napisano 16 Kwietnia 2011 Share Napisano 16 Kwietnia 2011 A ja mam kilka pytań: co to jest to coś, co leży obok kadłuba na drugim zdjęciu? Ta fotoramka to części fototrawione czy ramka na zdjęcie? Poza tym życzę powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 16 Kwietnia 2011 Share Napisano 16 Kwietnia 2011 Pozwolę sobie odpowiedzieć za autora: to sprężyny amortyzacjne i zbiorniki na ropę i olej - do wklejenia w tylnej części wanny kadłuba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 16 Kwietnia 2011 Share Napisano 16 Kwietnia 2011 Składałem ten model bardzo fajnie się go robi jedyny problem to gąsienice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damian70n Napisano 16 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 16 Kwietnia 2011 Oto pasek z klamrą trzymający manierkę .Dorobiłem go ponieważ zgubiłem ją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damian70n Napisano 26 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 26 Kwietnia 2011 Wycięte i wyszlifowane górne kratki które chcęsam dorobić z drutu. A oto efekt kilkudniowej pracy, pozostała mi jaszcze dolna część i cała druga osłonka. Pomalowana wanna kadłuba ze skończoną makietą silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi