RH Napisano 22 Kwietnia 2011 Share Napisano 22 Kwietnia 2011 Tak dla rozrywki ,w przerwie prac nad Albatrosem skleciłem kolejnego Mirage .Tym razem w wersji foto .Czyli plastik Eduarda + żywice z AML i dodatkowo inna dysza . Aby się nie wymądrzać to poprost przepisze z instrukcji malowania jaki to Mirage i gdzie służył: Mirage IIICJ No.458 ,101 tayset Chel Ha Avir whit the "Tznuit" a Long Range Oblique Photography Camera in the end 1970s. Total score of 13 kills A TAK PRZY OKAZJI ŻYCZĘ ZDROWYCH I SPOKOJNYCH ŚWIĄT ORAZ LOTNICZEGO DYNGUSA !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 22 Kwietnia 2011 Share Napisano 22 Kwietnia 2011 Bardzo bardzo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 22 Kwietnia 2011 Share Napisano 22 Kwietnia 2011 Bardzo bardzo bardzo bardzo Świetnie to wygląda PS: Czekam na Kfira i F-16 z filmu "Iron Eagle" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fabson93 Napisano 25 Kwietnia 2011 Share Napisano 25 Kwietnia 2011 A mógłbyś podać link ,gdzie go kupiłeś ? Bo chciałbym zrobić tą wersję samoloty,a nie mogłem go znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 25 Kwietnia 2011 Share Napisano 25 Kwietnia 2011 A ja mam laickie pytanie co do malowania samolotu. Dałeś kalkomanie wyglądające jak oznaczenia zestrzeleń pod kabiną na lewej burcie, co mnie trochę dziwi na samolocie rozpoznawczym. Oznaczenia misji rozpoznawczych, czy w zestawie "z rozpędu" dodali takie kalki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 25 Kwietnia 2011 Share Napisano 25 Kwietnia 2011 Są to oznaczenia zestrzeleń jaka maszyna uzyskała podczas służby w 101 Dywizjonie, zanim została przerobiona na maszynę rozpoznawczą. Za: Ray Ball Camuflage & Markings vol2 The Israeli Air Force - Scale Aviaton Modeller Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 25 Kwietnia 2011 Share Napisano 25 Kwietnia 2011 No to się wyjasniło, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzbanek Napisano 25 Kwietnia 2011 Share Napisano 25 Kwietnia 2011 Jak zawsze świetny! LOTNICZEGO DYNGUSA !!! Smile Może być taki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 26 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 26 Kwietnia 2011 A mógłbyś podać link ,gdzie go kupiłeś ? Bo chciałbym zrobić tą wersję samoloty,a nie mogłem go znaleźć http://www.eshop.aml.cz/pur-sety/407-shahak-with-tsniut-nose.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi