skikut87 Napisano 26 Kwietnia 2011 Share Napisano 26 Kwietnia 2011 Witam po wielu bojach z tym klockiem, modelu uznaje za skończony!! co prawda zrobię jeszcze 3 małe poprawki ale to nie teraz Moje ulubione foto i na koniec fotka rodzinna Pozdrawiam Daniel Sarnowicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rad Napisano 26 Kwietnia 2011 Share Napisano 26 Kwietnia 2011 podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akryl Napisano 26 Kwietnia 2011 Share Napisano 26 Kwietnia 2011 Naprawdę mi się podoba, mimo że nie lubię radzieckiego sprzętu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 26 Kwietnia 2011 Share Napisano 26 Kwietnia 2011 Bardzo fajny kolos. Zwłaszcza obicia mi się podobają. Tylko błoto jakoś tak mi nie podchodzi. Może dlatego że na kołach przebija miejscami czyściutka farba . Jednak ogólnie maszyna robi dobre wrażenie. I oczywiście za temat. Pozdrawiam Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 26 Kwietnia 2011 Share Napisano 26 Kwietnia 2011 Kawal dobrej roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mae Napisano 26 Kwietnia 2011 Share Napisano 26 Kwietnia 2011 Gratuluję. Będzie podstawka i ludzik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 26 Kwietnia 2011 Share Napisano 26 Kwietnia 2011 Nie podoba mi się, rdza przesadzona, błoto też jakieś nie realistyczne - ogólnie klapa. A tak na serio Fajnyyyyy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 26 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 26 Kwietnia 2011 Dzięki panowie ciesze się ze wam się podoba mae podstawka jest w planach ale muszę znaleźć odpowiedni krążek z pnia z ładną kora Teraz ostro biorę się za kaczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 26 Kwietnia 2011 Share Napisano 26 Kwietnia 2011 Jeden z nielicznych sowietów, które mi się podobają Generalnie rzecz biorąc Twoja praca również mi się podoba i to bardzo. Do gustu przypadło mi dość nietypowe zimowe kamo i fajne, nie przesadzone efekty eksploatacyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi