Grzes Napisano 1 Września 2023 Share Napisano 1 Września 2023 12 godzin temu, Kolekcjoner WP napisał: czy jest dostępny model morskiego Mi-8? Coś tam jest, ale ogólnie skromnie. Ja mam coś takiego. Nie wiem jak teraz z dostępnością Jest też konwersja, ale cena była mało zachęcająca 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 1 Września 2023 Share Napisano 1 Września 2023 Dzięki za wyjaśnienie. To już ostatnie defilady z Mi-14, bo przecież mają być w najbliższych latach zastąpione przez AW101 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMS Napisano 7 Września Share Napisano 7 Września Szanowni Modelarze,czy ktoś jest w posiadaniu zdjęć/ rysunkow instalacji pod kadłubem Błękitka nb5528 służącej do pompowania airbagów do lądowania na wodzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wymysl Napisano 7 Września Share Napisano 7 Września 3 godziny temu, MMS napisał: Szanowni Modelarze,czy ktoś jest w posiadaniu zdjęć/ rysunkow instalacji pod kadłubem Błękitka nb5528 służącej do pompowania airbagów do lądowania na wodzie? Wydaje mi się, że były kiedyś zdjęcia w Aeroplanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMS Napisano 8 Września Share Napisano 8 Września 8 godzin temu, Wymysl napisał: Wydaje mi się, że były kiedyś zdjęcia w Aeroplanie Tak, była relacja w nr 89 ze zdjęciami egzemplarza przed i po remoncie. Mam ten numer, niestety nie ma tego o czym pisze.. Może kojarzysz jakiś inny numer w którym mogło coś być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wymysl Napisano 8 Września Share Napisano 8 Września 3 godziny temu, MMS napisał: Tak, była relacja w nr 89 ze zdjęciami egzemplarza przed i po remoncie. Mam ten numer, niestety nie ma tego o czym pisze.. Może kojarzysz jakiś inny numer w którym mogło coś być? Wydawało mi się, że coś tam było. Skoro nie, to niestety nic innego nie kojarzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRYSTEK Napisano Sobota o 12:43 Share Napisano Sobota o 12:43 (edytowane) W dniu 7.09.2025 o 20:02, MMS napisał: Szanowni Modelarze,czy ktoś jest w posiadaniu zdjęć/ rysunkow instalacji pod kadłubem Błękitka nb5528 służącej do pompowania airbagów do lądowania na wodzie? Edytowane Sobota o 12:47 przez KRYSTEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMS Napisano Sobota o 13:07 Share Napisano Sobota o 13:07 Piękne dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi