Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam.

Właśnie dotarłem do domu z najnowszym "nabytkiem drogą kupna" i spieszę się podzielić zawartością pudełka z całą zainteresowaną bracią modelarską. Przede wszystkim uderza wielkość pudła i ilość wyprasek: 4 chromy, 1 szkło, 8 beżowy plastik, plus ładnie wydrukowane kalki, siatka pod przednią klapę i oczywiście opony. Jakość bardzo dobra, wypraski jak przystało na nowe formy wykonane ze świetnymi detalami ale gdzieniegdzie widać nadlewki nie trudne do usunięcia. Największe zdziwienie wzbudziła we mnie instrukcja składająca się z rysunków, zdjęć modelu i opisu słownego, wygląda bardziej na małą broszurę niż tradycyjną instrukcję modelarską. Co raz więcej tych trucków widzę na drogach więc z dokumentacją nie powinno być kłopotu.

Zapraszam do oglądania i komentarza.

Artur

DSC_7521.jpg

DSC_7522.jpg

DSC_7523.jpg

DSC_7524.jpg

DSC_7525.jpg

DSC_7526.jpg

DSC_7527.jpg

DSC_7528.jpg

DSC_7529.jpg

DSC_7530.jpg

DSC_7531.jpg

A teraz prawdziwek:

3560474995_721d50c59a_b.jpg

Posted

Witam.

Mieszkam w Kanadzie i tutaj sprzedają je za około $70. Widziałem je też od kilku dni na Ebay za podobne pieniądze.

Pozdrawiam

Artur

Posted
No to teraz czekamy na relację z budowy.

Witam

Też się nie mogę doczekać i już zbieram wszystkiego rodzaju zdjęcia i filmy dostępne na temat tej ciężarówki. W czasie poszukiwań natrafiłem an ciekawy filmik zrobiony przez polskiego truckera, zainteresowanych zapraszam:

Pozdrawiam

Artur

Posted (edited)
No to teraz czekamy na relację z budowy.

Witam

Też się nie mogę doczekać i już zbieram wszystkiego rodzaju zdjęcia i filmy dostępne na temat tej ciężarówki. W czasie poszukiwań natrafiłem an ciekawy filmik zrobiony przez polskiego truckera, zainteresowanych zapraszam:

Pozdrawiam

Artur

A tu prezentacja u sprzedawcy

i po polsku by: katolik

I wersja z parkietem:

Edited by Guest