kiwaczek Napisano 12 Maja 2011 Share Napisano 12 Maja 2011 Witam. Właśnie dotarłem do domu z najnowszym "nabytkiem drogą kupna" i spieszę się podzielić zawartością pudełka z całą zainteresowaną bracią modelarską. Przede wszystkim uderza wielkość pudła i ilość wyprasek: 4 chromy, 1 szkło, 8 beżowy plastik, plus ładnie wydrukowane kalki, siatka pod przednią klapę i oczywiście opony. Jakość bardzo dobra, wypraski jak przystało na nowe formy wykonane ze świetnymi detalami ale gdzieniegdzie widać nadlewki nie trudne do usunięcia. Największe zdziwienie wzbudziła we mnie instrukcja składająca się z rysunków, zdjęć modelu i opisu słownego, wygląda bardziej na małą broszurę niż tradycyjną instrukcję modelarską. Co raz więcej tych trucków widzę na drogach więc z dokumentacją nie powinno być kłopotu. Zapraszam do oglądania i komentarza. Artur A teraz prawdziwek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 12 Maja 2011 Share Napisano 12 Maja 2011 Gdzie kupiłeś to cacko i za ile ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiwaczek Napisano 13 Maja 2011 Autor Share Napisano 13 Maja 2011 Witam. Mieszkam w Kanadzie i tutaj sprzedają je za około $70. Widziałem je też od kilku dni na Ebay za podobne pieniądze. Pozdrawiam Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 13 Maja 2011 Share Napisano 13 Maja 2011 Ta najpierw pomyślałem, o ktoś to sprowadził, a potem podpis skąd: Toronto. Fajny musi być, zimą go ściągam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 13 Maja 2011 Share Napisano 13 Maja 2011 http://cgi.ebay.pl/Moebius-2010-International-LoneStar-cab-chassis-1-25-/220780821261?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item33678ffb0d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falarek Napisano 13 Maja 2011 Share Napisano 13 Maja 2011 No to teraz czekamy na relację z budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiwaczek Napisano 13 Maja 2011 Autor Share Napisano 13 Maja 2011 No to teraz czekamy na relację z budowy. Witam Też się nie mogę doczekać i już zbieram wszystkiego rodzaju zdjęcia i filmy dostępne na temat tej ciężarówki. W czasie poszukiwań natrafiłem an ciekawy filmik zrobiony przez polskiego truckera, zainteresowanych zapraszam: Pozdrawiam Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 13 Maja 2011 Share Napisano 13 Maja 2011 (edytowane) No to teraz czekamy na relację z budowy. Witam Też się nie mogę doczekać i już zbieram wszystkiego rodzaju zdjęcia i filmy dostępne na temat tej ciężarówki. W czasie poszukiwań natrafiłem an ciekawy filmik zrobiony przez polskiego truckera, zainteresowanych zapraszam: Pozdrawiam Artur A tu prezentacja u sprzedawcy i po polsku by: katolik I wersja z parkietem: Edytowane 13 Maja 2011 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seweryn Napisano 13 Maja 2011 Share Napisano 13 Maja 2011 To filmik Hioba, kultowego truckera już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbiegu Napisano 13 Maja 2011 Share Napisano 13 Maja 2011 Swietny model też już czekam na przesyłkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_19 Napisano 19 Maja 2011 Share Napisano 19 Maja 2011 Przed sekundą był na allegro, ale już kupiłem xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi