sir.michal Napisano 28 Maja 2011 Share Napisano 28 Maja 2011 Kolejny model ląduje w projekcie:razz: Po obejrzeniu tobołków z Legenda modelu prosto z pudła raczej już nie zrobię, a w dodatku szykuję takie malutkie zmiany. Nowiutki model wyjściowy: I już pierwsze zdjęcia z postępu prac: Silniczek wielkich rozmiarów: Oraz sama rama: I z silniczkiem: Myślę że wrzucę jeszcze dziś jakąś aktualizację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 28 Maja 2011 Share Napisano 28 Maja 2011 Będzie brytol czy może pokusisz się na Rangersowego SOVa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sir.michal Napisano 28 Maja 2011 Autor Share Napisano 28 Maja 2011 Nie wiem , ale chyba za wiele przeróbek i budowy od podstaw by mnie czekało , gdybym zechciał robić Rangersa choć to bardzo kuszące. Jeżeli możesz to zapodaj więcej zdjęć, i jakiś sugestii. Ale gdyby okazało się że bez większych przygód by się obeszło to jak najbardziej SOV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sir.michal Napisano 28 Maja 2011 Autor Share Napisano 28 Maja 2011 Model stoi na kołach , i z instrukcji wynika że mam go sklejonego w połowie. Zdjątka: Nie wiem co zrobię jutro. Ale wiem tyle , bardzo przyjemnie składa się ten model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sir.michal Napisano 29 Maja 2011 Autor Share Napisano 29 Maja 2011 Dziś prawie cały wolny czas spędziłem przy modelu. I takie są oto tego efekty: Znając życie i jeśli mnie wena nie opuści to jeszcze dziś wieczorem skleję ''klatkę''oraz stanowisko główne tzn. deskę rozdzielczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 29 Maja 2011 Share Napisano 29 Maja 2011 Ładnie Uważaj na M2HB, jest ponoć przeskalowany. Głowy nie dam, ale porównaj jeśli możesz z karabinem z innego zestawu, ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sir.michal Napisano 29 Maja 2011 Autor Share Napisano 29 Maja 2011 No jest i to dużo , bo ledwo się mieści na długość ''paki'', ale chyba innego wyjścia niż jego użycie nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 29 Maja 2011 Share Napisano 29 Maja 2011 Niewiele brakło, ale nie zdążyłem przed Twoim wpisem Znalazłem coś takiego: http://www.armorama.com/modules.php?op=modload&name=SquawkBox&file=index&req=viewtopic&topic_id=174390&ord=&page=1 Jest tam zdjęcie porównania M2 kilku firm, m.in. z tego Landy'ego HB. No i widać przeskalowanie. Wymienić się prosto nie da, bo jak widać km odlany jest z fragmentem mocowania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skinn3r Napisano 30 Maja 2011 Share Napisano 30 Maja 2011 Moje pytanie jest takie: dlaczego przykleiłeś już przezroczyste elementy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sir.michal Napisano 30 Maja 2011 Autor Share Napisano 30 Maja 2011 Bo mi się tak podoba , i tak robię zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skinn3r Napisano 30 Maja 2011 Share Napisano 30 Maja 2011 Aha... ok, dzięki za bardzo klarowne wyjaśnienie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sir.michal Napisano 1 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 1 Czerwca 2011 Skończyłem etap sklejania , mam jeszcze do zrobienia kilka rzeczy od postaw.Za kilka dni zaczną się malunki a jak już się zaczną to jestem model w przeciągu dwóch tygodni oddać do galerii. A tyle widać jeżeli chodzi o silnik: Do następnej aktualizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 1 Czerwca 2011 Share Napisano 1 Czerwca 2011 Nice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 2 Czerwca 2011 Share Napisano 2 Czerwca 2011 Bo mi się tak podoba , i tak robię zawsze. Nie chę rozpoczynać kolejnej wojny (...no do bra chce ale nie teraz) ale to nie ma sensu, jeszcze jakbys podmalowal pod spodem na dany kolor a pozniej zmył farbę lub zamaskował szkła to tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sir.michal Napisano 2 Lipca 2011 Autor Share Napisano 2 Lipca 2011 No to podwozie i silniczek zmalowane: Tak do końca wakacji chciał bym go wstawić do galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi