Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dziś (28 maja) w czasie trwania festynu na elbląskim lotnisku aeroklubowym widzów spotkała niezła atrakcja. Wzdłuż pasa startowego niski przelot wykonała Anakonda Straży Granicznej. Udało mi się to uwiecznić kamerą:)

Posted

a co to ma do modeli?!

a w Tolkmicku mają poduszkowiec, we Fromborku stoi fajny patrolowiec coast guardu --- i co z tego?!

modele

!!! zdjęcia z imprez!!! a nie impresje z wydarzeń okołomodelarskich.

tak przynajmniej widzę TO forum.

a we Fromborku czasem się dzieje:

Posted

anabis chłopcze - to zacznij pokazywać modelarstwo w swoim wydaniu. Twoje posty to popierdółki! Ja zamieściłem filmik w dziale 1:1 - więc poprawnie pokazałem latający oryginalny śmigłowiec. Nie podoba się? Mamy POnoć demokrację - masz prawo do własnych swobodnych wypowiedzi. Ale proszę merytorycznie! Chciałeś błysnąć? Błysnąłeś Miałeś swoje pięć minet Według Twego rozumowania powinienem usunąć galerię z londyńskiego muzeum bo tam też nie ma modeli... Żałosny jesteś...

Posted

Kolego Anabis...dział z tytułem 1:1 jak najbardziej jest przeznaczony do pokazywania rzeczywistych obiektów będących tematem modelarskim stąd sama w sobie nazwa działu...a nie modeli, więc tu muszę się zgodzić że wypowiedź z zapytaniem "co to ma do modeli ?" jest bezpodstawna...

• 2 weeks later...
Posted

Tak, ale to nie tak, jak z Sierra Papa dla cywilnych statków powietrznych rejestrowanych w Polsce. Straż Graniczna i Policja ma na swoich maszynach numery burtowe rozpoczynające się właśnie od liter SN (po to, zeby je rozróżnić właśnie od maszyn cywilnych).