rercz Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 (edited) Witam. Rozpoczynam nowy projekt i pilnie potrzebuję dokumentacji, w związku z czym bardzo proszę o pomoc. Kupiłem na aukcji kupę złomu, porozdzielałem. W zasadzie tylko kadłub nadaje się po szpachlowaniu do użycia, nadbudówki i cała reszta raczej od podstaw. Chcę zrobić coś takiego: Materiał wstępny to to: Pierwsze prace: Jeszcze raz proszę o pomoc i pozdrawiam. Edited June 5, 2011 by Guest Quote
okonek Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Ciekawy okręcik. Będę śledzić relacje. http://www.wunderwaffe.narod.ru/Magazine/MK/2003_06/Draw/index.htm http://www.wunderwaffe.narod.ru/Magazine/MK/2003_06/Pictures/index.htm Quote
Forest Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Super temat, będę śledził na pewno Tylko mała prośba, czy nie mógłbyś wklejać odnośników bezpośrednio do dużych fotek (na PB kopiujesz link z IMG thumb i usuwasz z niego część "?action=view¤t=" pozdrawiam, Forest Quote
rercz Posted June 21, 2011 Author Posted June 21, 2011 Żeby nie było, że zasypiam gruszki: Żmudna to robota, ale cóż efekt powinien być. Pozdrawiam. Quote
Forest Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Już się bałej, że "Elbląga" alianci zbombardowali Quote
rercz Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 Witam szacowne grono! Prace z różnych względów posuwają się wolno, ale coś mi się udało zrobić i już to wrzucam, wyszlifowany pokład; wyszlifowane dno; i roboty przy podwoziu; Pozdrawiam. Quote
dumapolski Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Zapowiada się ciekawy model, ale osłony wałów śrub są ewidentnie nierówne (chyba, ze to wina zdjęcia). Za to same śruby są fajne. Jeśli zrobiłeś je sam, to powiedz jaką metodą . Quote
rercz Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 Zapowiada się ciekawy model, ale osłony wałów śrub są ewidentnie nierówne (chyba, ze to wina zdjęcia). Za to same śruby są fajne. Jeśli zrobiłeś je sam, to powiedz jaką metodą . Nie. To wina konstruktorów, tak wynika z planów, jeden silnik był bliżej, a jeden dalej. Co do śrub to jeszcze im daleko do końca, na razie zostały wstępnie oszlifowane, pomalowane też wstępnie i nabite na igły. Pozdrawiam. Quote
Recommended Posts