rercz Napisano 5 Czerwca 2011 Share Napisano 5 Czerwca 2011 (edytowane) Witam. Rozpoczynam nowy projekt i pilnie potrzebuję dokumentacji, w związku z czym bardzo proszę o pomoc. Kupiłem na aukcji kupę złomu, porozdzielałem. W zasadzie tylko kadłub nadaje się po szpachlowaniu do użycia, nadbudówki i cała reszta raczej od podstaw. Chcę zrobić coś takiego: Materiał wstępny to to: Pierwsze prace: Jeszcze raz proszę o pomoc i pozdrawiam. Edytowane 5 Czerwca 2011 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 5 Czerwca 2011 Share Napisano 5 Czerwca 2011 Ciekawy okręcik. Będę śledzić relacje. http://www.wunderwaffe.narod.ru/Magazine/MK/2003_06/Draw/index.htm http://www.wunderwaffe.narod.ru/Magazine/MK/2003_06/Pictures/index.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 6 Czerwca 2011 Share Napisano 6 Czerwca 2011 Super temat, będę śledził na pewno Tylko mała prośba, czy nie mógłbyś wklejać odnośników bezpośrednio do dużych fotek (na PB kopiujesz link z IMG thumb i usuwasz z niego część "?action=view¤t=" pozdrawiam, Forest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rercz Napisano 21 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 21 Czerwca 2011 Żeby nie było, że zasypiam gruszki: Żmudna to robota, ale cóż efekt powinien być. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 22 Czerwca 2011 Share Napisano 22 Czerwca 2011 Już się bałej, że "Elbląga" alianci zbombardowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rercz Napisano 16 Lutego 2012 Autor Share Napisano 16 Lutego 2012 Witam szacowne grono! Prace z różnych względów posuwają się wolno, ale coś mi się udało zrobić i już to wrzucam, wyszlifowany pokład; wyszlifowane dno; i roboty przy podwoziu; Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dumapolski Napisano 16 Lutego 2012 Share Napisano 16 Lutego 2012 Zapowiada się ciekawy model, ale osłony wałów śrub są ewidentnie nierówne (chyba, ze to wina zdjęcia). Za to same śruby są fajne. Jeśli zrobiłeś je sam, to powiedz jaką metodą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rercz Napisano 16 Lutego 2012 Autor Share Napisano 16 Lutego 2012 Zapowiada się ciekawy model, ale osłony wałów śrub są ewidentnie nierówne (chyba, ze to wina zdjęcia). Za to same śruby są fajne. Jeśli zrobiłeś je sam, to powiedz jaką metodą . Nie. To wina konstruktorów, tak wynika z planów, jeden silnik był bliżej, a jeden dalej. Co do śrub to jeszcze im daleko do końca, na razie zostały wstępnie oszlifowane, pomalowane też wstępnie i nabite na igły. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi