rtoipmodest Napisano 16 Lipca 2011 Autor Share Napisano 16 Lipca 2011 Tak, pomysł podsunięty przez Czarka już widziałem w necie. Też wolę scenki z epoki. O malowaniu już mi mówiono. Odpuszczam - pojazd był raczej malowany natryskiem, nie chce mi się robić pistoletu natryskowego. Zostanie tak jak jest bo blokuje kolejne projekty (brak czasu na przerabianie). Czarku jak chcesz zobaczyć przeróbki figsów to polecam prace Patricka Lapalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 20 Lipca 2011 Share Napisano 20 Lipca 2011 Sorry, a możecie mi pokazać takie zdjęcia. Troszke przeglądam i jeszcze nie widziałem. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 21 Lipca 2011 Share Napisano 21 Lipca 2011 Sorry, a możecie mi pokazać takie zdjęcia.Troszke przeglądam i jeszcze nie widziałem. Pozdro. 2 sekundy w Google http://www.google.com/search?q=Patrick+lapalu&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 21 Lipca 2011 Share Napisano 21 Lipca 2011 MrDyzio to widziałem. Chodziło mi o ten mój pomysł (z jednej strony współczesna fotka, a z drugiej z epoki) Pozdraiwam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 21 Lipca 2011 Share Napisano 21 Lipca 2011 Ciężko będzie mi to znaleźć ale z tego co pamiętam jest to albo na missing lynx albo na Track-link. Z jednej strony pojazd jest zrobiony z epoki, a z drugiej jakby w muzeum oglądany przez zwiedzających. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 21 Lipca 2011 Share Napisano 21 Lipca 2011 EEEE lipa nie mam miejsca na kreatywne modelarstwo. Czego nie wymyśle, to zaraz okazuje się, że ktoś to już wymyślił. :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filip Napisano 25 Lipca 2011 Share Napisano 25 Lipca 2011 Podlinkuję zatem http://3.bp.blogspot.com/_pegLze2taZk/S8N6wYfMwsI/AAAAAAAACUk/6xnH8AfAcJg/s1600/17.JPG p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pioter Napisano 25 Lipca 2011 Share Napisano 25 Lipca 2011 Widzialem na zywo - robi wrazenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 25 Lipca 2011 Share Napisano 25 Lipca 2011 Piękna sprawa, wykonanie i pomysł rewelacyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi