marioba Napisano 26 Czerwca 2011 Share Napisano 26 Czerwca 2011 Witam! Model skończony. Mk V "Male" WWI Heavy Battle Tank, Emhar 1:35 Zapraszam do oglądania i oceny. Warsztat jest tutaj viewtopic.php?f=87&t=26790&p=422193#p422193 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 26 Czerwca 2011 Share Napisano 26 Czerwca 2011 Bardzo mi się podoba. Gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 26 Czerwca 2011 Share Napisano 26 Czerwca 2011 Model bardzo fajnie wykonany. Jestem ciekawy do czego służyły te semafory na górze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 26 Czerwca 2011 Share Napisano 26 Czerwca 2011 Świetne wykonanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 26 Czerwca 2011 Share Napisano 26 Czerwca 2011 Ładnie,ładne...prawie na czyścioszka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 26 Czerwca 2011 Share Napisano 26 Czerwca 2011 Świetny model z trochę zapomnianej epoki. Fajnie, że pojawiają się na forum coraz częściej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 27 Czerwca 2011 Share Napisano 27 Czerwca 2011 imek46-Jestem ciekawy do czego służyły te semafory na górze.-jest to baaardzo wczesna odmiana radiostacji pokładowej/zapewne;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 28 Czerwca 2011 Share Napisano 28 Czerwca 2011 Tak się domyślałem, że służyło to do komunikacji między pojazdami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 29 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 29 Czerwca 2011 Witam! Dziękuję za pozytywny odbiór mojej pracy! Sam model osobiście mi się nie podoba. Wena odeszła i model wygląda nie tak jak chciałem. Resztę skopałem fotografiami i wyszło jak wyszło (muszę kupić chyba lepszy aparat, ten się kończy....) A semafor służył do tego: System sygnalizacyjny, trochę zapomniany ale używany jeszcze niekiedy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 29 Czerwca 2011 Share Napisano 29 Czerwca 2011 Temat nie za często oglądany dlatego pogratulować wyboru Co do modelu ładnie wykonany chociaż ja bym mu bardziej odciął kolorystycznie gąski gdyż teraz trochę za mocno się zlewają kolorystycznie z kadłubem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 29 Czerwca 2011 Share Napisano 29 Czerwca 2011 mariobaSystem sygnalizacyjny, trochę zapomniany ale używany jeszcze niekiedy-chyba już tylko w MW a model super!!podglądam bo właśnie idzie podobny brzydal pocztą a na półce leży A7V a że tematyka niezbyt popularna to zawsze miło popatzreć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi