Boozy Napisano 16 Października 2011 Autor Share Napisano 16 Października 2011 Hej. Cieszy mnie to, że Ci się podoba. Roślinność to: - trawa firmy Polak 6mm 2 rodzaje - trawa firmy Fredericus Rex 2 rodzaje - dłuższa trawa to z pędzla poucinane włosie i pomalowane rozcieńczoną olejną (sienna chyba) - troszke posypałem spód w niektórych miejsach taką posypką kolejkową (trawa 2mm) - składniki naturalne pozbierane na łące (korzenie, suche badyle itp.) - kwiaty są firmy Fredericus Rex Sadzenie polega na utworzeniu kępki, złapaniu pęsetą za jeden koniec i namoczeniu drugiego końca klejem (używam wikolu). Następnie przykładasz w miejsce, gdzie chcesz posadzic i starasz się aby była w pionie, ewentualnie poprawiasz lub wyginasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 16 Października 2011 Share Napisano 16 Października 2011 Dzięki. Kiedyś chcę zrobić trawiastą podstawkę, a że twoja jest fajna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 30 Października 2011 Autor Share Napisano 30 Października 2011 Witam. Dalsza część prac. Wpasowałem czołg w podstawke. Poprawki jeszcze jakieś będą ale niewiele. Zostało dorobić wóz. Czekam także na figurki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosynier Napisano 30 Października 2011 Share Napisano 30 Października 2011 Mam pytanie, z czego robiłeś kwiatki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeraltofPoland Napisano 30 Października 2011 Share Napisano 30 Października 2011 Mam pytanie, z czego robiłeś kwiatki? - kwiaty są firmy Fredericus Rex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 5 Listopada 2011 Autor Share Napisano 5 Listopada 2011 Dodałem wóz. Nadal czekam na figurki. Widze, że musze poprawić model tzn. coś zrobić z górną powierzchnią wanny i wieżą. Wash lub coś mocniejszego. Brudzenie wózka także musze poprawić. Wiem, że coś jest nie tak tylko nie wiem jak to zmienić. ;o) Zdjęcia mam nadzieje, że ciut lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeraltofPoland Napisano 5 Listopada 2011 Share Napisano 5 Listopada 2011 Skąd masz ten wóz? Jak go malowałeś? Wygląda bardzo realistycznie, jak prawdziwy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 5 Listopada 2011 Autor Share Napisano 5 Listopada 2011 Wóz to Miniart. Malowanie Vallejo Buff, później lakier błysk i na to olejne brązy. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 5 Listopada 2011 Share Napisano 5 Listopada 2011 Wóż chyba nawet lepszy niż czołg. Całość super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 6 Listopada 2011 Autor Share Napisano 6 Listopada 2011 Dzięki. Staram się coś poprawić... najpierw sam czołg, bo narazie nie mam lepszego pomysłu na podłoże: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 6 Listopada 2011 Share Napisano 6 Listopada 2011 Staram się coś poprawić... najpierw sam czołg, bo narazie nie mam lepszego pomysłu na podłoże: Podłoże wygląda ładnie co chcesz tam poprawiać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 17 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2011 Dziękuje za komantarze i porady. Galeria: viewtopic.php?f=68&t=30322 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi