Dumo Napisano 1 Października 2011 Share Napisano 1 Października 2011 Jest cos w tym modelu brudzing fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 3 Października 2011 Autor Share Napisano 3 Października 2011 Witam! Dziękuję za pozytywne komentarze. Mała aktualizacja z prac weekendowych: 1. dodałem liny, karabiny i dodatkowe ogniwa gąsienic, 2. podmalowałem reflektor (zostało zamontować oszklenie), 3. narzędzia w skrzyni wklejone + dodałem zwiniętą plandekę i szmatę, 4. kalki dostały trochę kurzenia, 5. podmalowałem obręcze kół, Na razie to tyle, a teraz zdjęcia. Do zrobienia zostało: 1. dorobić jeszcze trochę klamotów do wnętrza skrzyni bo trochę pustką zionie, 2. wstawić oszklenie lampy, 3. wycieki oleju na piastach kół i na płycie nad silnikiem. I tu mam prośbę o łatwy i szybki przepis na takowe plamy. Wszelkie uwagi i spostrzeżenia mile widziane. Myślę że do końca tygodnia powinienem się z KW-kiem uporać i ruszam z następnym modelem. Jeszcze nie wiem z którym. W kolejce czekają w 1:48 - KW-2 wczesna wersja, SU-122, T-34 oraz 7TP w 1:35. Pozdrawiam Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 21 Października 2011 Autor Share Napisano 21 Października 2011 Model skończony zapraszam do galerii KLIK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi