hubert72 Napisano 2 Lipca 2011 Share Napisano 2 Lipca 2011 Właściwie model ukończony wczoraj wieczorem . Budowa nie zajęła dużo czasu- Zestaw łatwy i przyjemny w montażu . Od siebie dodałem kosz na drut kolczasty,uchwyty,oparcie w obrotnicy , linkę , daszek nad stanowiskiem OSS-D(właściwie jest to częsta modyfikacja na Rosomakach PKW) oraz WKM 12,7mm (w zestawie z modelem był tylko PK) . Malowanie to Mr.Color , humbrole, lifecolor. Ślady eksploatacji to pigmenty Mig i farby Humbrol(nakładane aerkiem) . To by było na tyle Ponoć z rodziną najlepiej wychodzi się na zdjęciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 2 Lipca 2011 Share Napisano 2 Lipca 2011 Ciekaw jestem kiedy nareszcie wyjdzie w 1:35, fajne 3 rosomaczki gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 2 Lipca 2011 Share Napisano 2 Lipca 2011 Rosomaczek całkiem smakowity. Na pierwszym zdjęciu wygląda jakby lewa tylna opona nie do końca weszła na felgę... Nie do końca przekonuje mnie lina holownicza. Planujesz podstawkę? Może jakiegoś figuranta w wieży? A zdjęcie rodzinne całkiem, całkiem. Muszę się zabrać za moje Rośki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 2 Lipca 2011 Autor Share Napisano 2 Lipca 2011 Co do opony- wystarczy ją lekko docisnąć . Akurat do tego rosomaka nie planuję podstawki bo idzie na sprzedaż... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 2 Lipca 2011 Share Napisano 2 Lipca 2011 Ładny tak jak i poprzednie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 2 Lipca 2011 Share Napisano 2 Lipca 2011 bardzo apetyczny. i ładną ma rodzinkę. nie będzie mu smutno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 2 Lipca 2011 Autor Share Napisano 2 Lipca 2011 może ktoś bidulke przygarnie ale bracia dostaną jeszcze jednego , bardziej wypasionego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubus92 Napisano 2 Lipca 2011 Share Napisano 2 Lipca 2011 fajny. Widzę, że już na allegro zagościł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 2 Lipca 2011 Share Napisano 2 Lipca 2011 Już go widziałem na F.... Super model! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 5 Lipca 2011 Share Napisano 5 Lipca 2011 Podoba mi się z tyłu. Trawione lusterka wyglądają wątpliwie. Nie przekonują mnie też pionowe ciemniejsze kreski na łączeniu pancerza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 8 Lipca 2011 Share Napisano 8 Lipca 2011 Tylko czy to nie jest przypadkiem DShK na wieży ? I co to za oparcie w obrotnicy? tam chyba oparciem staje sie otwarty właz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 8 Lipca 2011 Autor Share Napisano 8 Lipca 2011 Znalazł się śmiałek który dopatrzył się uzbrojenia... Tak to jest faktycznie DSZK . Wiem w oryginale powinien być NSW 12,7mm , PKM lub 40mm M19. Niestety nic z tego wyposażenia nie posiadałem(poza PK) ale zależało mi żeby cokolwiek swoją masywnością zakryło pustkę w obrotnicy. Co do oparcia -w oryginale jest Prawdę mówiąc jest to chyba jedyne zdjęcie ukazujące wnętrze OSS-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 9 Lipca 2011 Share Napisano 9 Lipca 2011 Tak jak myślałem, to otwarty właz, później wrzuce zdjęcia OSS-D w rozdzielczości większej niż 120x80 :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 9 Lipca 2011 Share Napisano 9 Lipca 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 9 Lipca 2011 Autor Share Napisano 9 Lipca 2011 peter za zdjęcia należy Ci się . Do tej pory nie spotkałem się z tymi fotkami . To jest prywatny zbiór? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 9 Lipca 2011 Share Napisano 9 Lipca 2011 Cały artykuł. http://www.isaf.wp.mil.pl/pl/5_880.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 9 Lipca 2011 Share Napisano 9 Lipca 2011 isaf.wp.mil.pl :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi