bazylms Napisano 16 Września 2011 Share Napisano 16 Września 2011 No rewelka. Kolejne cacka w twoim wykonaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Września 2011 Share Napisano 17 Września 2011 Wszystko wygląda super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 20 Września 2011 Autor Share Napisano 20 Września 2011 Witam! Coś tam pomalowałem. Trochę chińskich olei, trochę Tensocromu, no i model dostał kapcie!. Zdjęcia są bezlitosne i doskonale pokazują babole. Gąska krzywo siedzi i trochę niedomalowań. Do poprawki..... Teraz wygląda to tak: I tyle.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 20 Września 2011 Share Napisano 20 Września 2011 Fajnie się prezentuję jak dojdzie brudzing będzie świetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 20 Września 2011 Share Napisano 20 Września 2011 Bardzo mi się podoba. Napisz trochę jak je nakładałeś bo wygląda jakby jaśniejsza od góry a ciemniejsze od dołu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 20 Września 2011 Autor Share Napisano 20 Września 2011 Witam! Napisz trochę jak je nakładałeś bo wygląda jakby jaśniejsza od góry a ciemniejsze od dołu Ale co nakładałem? Sprecyzuj o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 15 Października 2011 Autor Share Napisano 15 Października 2011 Witam! Model skończony. Zapraszam do galerii. http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=68&t=29262 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 15 Października 2011 Share Napisano 15 Października 2011 Rewelka, a na myśli miałem oleje jakie kolory dawałeś na górę i dół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi