kubisz Napisano 6 Lipca 2011 Share Napisano 6 Lipca 2011 Na broni ręcznej i wyposażeniu WP nie znam się kompletnie. Samemu nie udało mi się znaleźć nic konkretnego, dlatego proszę o pomoc. Jakiej broni ręcznej i wyposażenia osobistego używa Żandarmeria Wojskowa, w szczególności Oddziały Specjalne? Chodzi mi zwłaszcza o broń - chciałbym coś wrzucić na siedzenie Humvee M1151 ŻW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
babcia131 Napisano 6 Lipca 2011 Share Napisano 6 Lipca 2011 Przepraszam ,ze za dużo nie pomogę, ale nie mogę się powstrzymać jeśli chodzi otą formację .Wrzuć samych żandarmów .Oni z natury są grożni.To jeśli chodzi o broń, a z wyposażenia osobistego -olejarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 6 Lipca 2011 Share Napisano 6 Lipca 2011 nasi przyszli rejńdzersi ;) używają subkarabinków Mini Beryl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 7 Lipca 2011 Autor Share Napisano 7 Lipca 2011 No dobra, a ŻW używa jakichś wersji HK G36? Dlaczego pytam - czy da się wykorzystać coś z zestawów Trumpetera (G36, G36C, G36K, G36KV, MG36, Trumpek robi też SL8-2, SL8-6, UMP.45, MP7A1)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 7 Lipca 2011 Share Napisano 7 Lipca 2011 Niet. G-36 oprócz niektórych SPAPów w Polsce używa tylko Formoza. BORowiki którzy do nie dawna tego używali przeszli na FN SCAR. PMy w ŻW to Glauberyty a krótka to Klocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 7 Lipca 2011 Autor Share Napisano 7 Lipca 2011 Dzięki Czyli nie ma łatwo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 7 Lipca 2011 Share Napisano 7 Lipca 2011 biała pała główne uzbrojenie ŻW (i to za dużo...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 7 Lipca 2011 Share Napisano 7 Lipca 2011 Wiesz tutaj mówimy o przyszłych rejńdzerach, oni nie mogą być w pały uzbrojeni ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 7 Lipca 2011 Autor Share Napisano 7 Lipca 2011 To co, mam tu jeszcze po co zaglądać, czy sobie już pojedziecie po "tematach dowolnych"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 7 Lipca 2011 Share Napisano 7 Lipca 2011 Temat wyczerpany, teraz będziemy jeździć dowolnie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 30 Listopada 2011 Share Napisano 30 Listopada 2011 Glock 17, MP-5A3, wz. 98 GLAUBERYT, Mini Beryl, rodzina PK, TRG-21/22 oraz 12 GA Mossberg. Z ręcznej nie spotkasz nic wiecej, chyba że w Afganistanie a wcześniej w Iraku, bo tam posiadali długie Beryle. PS JW Agat została stworzona na bazie tylko jednego OSu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 30 Listopada 2011 Share Napisano 30 Listopada 2011 12 GA Mossberg. Mossberg M500 bo 12GA to kaliber (12 Gauge) Oby na pewno MP5 używają, nie widziałem nigdy u nich czegoś takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 30 Listopada 2011 Share Napisano 30 Listopada 2011 http://www.zw.wp.mil.pl/plik/image/foto/mp5_1.jpg http://www.zw.wp.mil.pl/plik/image/foto/mp5_2.jpg a mossberg to 12ga wg wojska, ja tam sie nie znam, ocen ktory to :P http://www.zw.wp.mil.pl/plik/image/foto/mossberg1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 30 Listopada 2011 Share Napisano 30 Listopada 2011 O tymi MP5 toś mnie zaskoczył Te Mossbergi to M500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 1 Grudnia 2011 Share Napisano 1 Grudnia 2011 To ŻW nie wie jakiej broni używa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi