kamil83 Napisano 2 Listopada 2011 Autor Share Napisano 2 Listopada 2011 Widzę, że wokół mojego tematu robi się głośno Robercie dla Ciebie zdjęcia z postawionym motorkiem za workami: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 2 Listopada 2011 Share Napisano 2 Listopada 2011 Witam Dzięki Kamil ,teraz dużo lepiej ,wg mnie całość jest OK/ merytorycznie słowa nie powiem bo nic nie wiem / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 13 Listopada 2011 Autor Share Napisano 13 Listopada 2011 Dziś dorobiłem takie coś: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 22 Listopada 2011 Autor Share Napisano 22 Listopada 2011 Dziś pomalowalem MG: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 23 Listopada 2011 Share Napisano 23 Listopada 2011 Bardzo ładnie ta scenka się prezentuje. Może koła trochę różowa mi się wydaje, ale przeglądam na telefonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 23 Listopada 2011 Autor Share Napisano 23 Listopada 2011 Koła nie są różowe, wydaje Ci się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 23 Listopada 2011 Share Napisano 23 Listopada 2011 Sorki miałem na myśli kolbę, ale mój głupi telefon zmienił tekst - tak sobie uznał. Może ją lekko trochę brązem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 1 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 1 Grudnia 2011 Zakurzyłem, a właściwie zabrudziłem. Do tego celu użyłem wikolu i piasku. Dla mnie nowa metoda. Mam nadzieję, że nie spieprzyłem tym modelu. Oceńcie sami: W najblizszych dniach galeria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Grudnia 2011 Share Napisano 1 Grudnia 2011 Przykurzyłbym jeszcze motor bo jest za czysty, no chyba że był zrzucony na spadochronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 1 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 1 Grudnia 2011 Nie chciałem przesadzi, ale słuszna uwaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 1 Grudnia 2011 Share Napisano 1 Grudnia 2011 Kamil piasek wygląda fajnie ale brakuje mi przykurzenia pigmentami w podobnym kolorze do piachu ,popracuj jeszcze no i Krzysiek ma racje motor też do pigmentologii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 2 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 2 Grudnia 2011 Tylko żebym nie przesadził. Przeważnie nie znam umiaru w brudzeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 2 Grudnia 2011 Share Napisano 2 Grudnia 2011 Model bardzo fajny, zdjęcia się kiepsko ogląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 5 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 5 Grudnia 2011 Modelik mam nadzieję skończony, zapigmentowany. Wygląda tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 6 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 6 Grudnia 2011 Zapraszam do galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi