Przemo1CK Napisano 7 Lipca 2011 Share Napisano 7 Lipca 2011 Czołem ! Takie coś mi się właśnie zrobiło w odmętach remontowanego warsztatu... Tygrys wprost ze starej "dobrej" Italki. Bez dodatków itp. Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 7 Lipca 2011 Share Napisano 7 Lipca 2011 Bardzo ładny model. Malowanie i zużycie genialne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adalek Napisano 7 Lipca 2011 Share Napisano 7 Lipca 2011 Mistrz! swietne zacieki, jak to zrobiles- biedronka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 8 Lipca 2011 Share Napisano 8 Lipca 2011 Twój Tygrys jest doskonałym przykładem tego, że bez 69 ton waloryzacji również można zrobić fajny i efektownie wyglądający model Gratuluję! Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rad Napisano 8 Lipca 2011 Share Napisano 8 Lipca 2011 świetny Tigerek gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 8 Lipca 2011 Share Napisano 8 Lipca 2011 Jest piekny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akryl Napisano 8 Lipca 2011 Share Napisano 8 Lipca 2011 Genialnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Napisano 8 Lipca 2011 Share Napisano 8 Lipca 2011 Witam. Tygrysek pierwsza klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 8 Lipca 2011 Share Napisano 8 Lipca 2011 merytorycznie to kupa niestety ale pomalowany bardzo efektownie, w Twoim stylu ; ) troche widze poszalałeś z malowaniem wyciora :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 8 Lipca 2011 Autor Share Napisano 8 Lipca 2011 Czołem ! Dzięki za tak liczne opinie. No tak model miał być ładnie pomalowany, nic poza tym. Raczej był to trening zimowego kamuflażu. Ostatnio tylko tak maluję. Te zacieki itp. to mój własny produkt - oczywiście na bazie farb olejnych i benzynki Aktualnie robi się Dragon... Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sznycel Napisano 8 Lipca 2011 Share Napisano 8 Lipca 2011 No super wygląda ten Tygrys uwielbiam jak jest pozbawiony bocznych błotników... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cesarz Napisano 10 Lipca 2011 Share Napisano 10 Lipca 2011 Cześć, Praca bardzo nierówna, za malowanie należy się 5+, natomiast za zgodność z oryginałem 0. Pozdrawiam, Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koperek Napisano 20 Lipca 2011 Share Napisano 20 Lipca 2011 ...Praca bardzo nierówna, za malowanie należy się 5+, natomiast za zgodność z oryginałem 0... Owszem fajnie go pomalowałeś - zgadzam się z Mariuszem ale.. za zgodność z merytoryczną(w zasadzie kompletny brak) powinny być ujemne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi