BALROG Posted July 10, 2011 Share Posted July 10, 2011 Galeria końcowa S-100 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalaruch Posted July 10, 2011 Share Posted July 10, 2011 kawał dobrej roboty !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Posted July 10, 2011 Super Moderator Share Posted July 10, 2011 Robi przyjemne wrażenie - Kolega bandery nie poprawił - trudno - ma u mnie "minusa" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
witek@ Posted July 10, 2011 Share Posted July 10, 2011 Na żywo klasyczny opad szczeny ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jędrek Posted July 10, 2011 Share Posted July 10, 2011 piękny model! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michał15 Posted July 10, 2011 Share Posted July 10, 2011 Co ja tu dożo będę pisał. Model jest piękny w każdym calu. Wygląda świetnie na zdjęciach jak i na żywo. Na wystawie w Gdyni nie mogłem oderwać od niego wzroku. Oby tak dalej Pozdrawiam Michał. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawlik Posted July 11, 2011 Share Posted July 11, 2011 No mój komętarz zbędny w tak zacnym gronie.Ale jak zaczałem to coś skrobnę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kami Posted July 11, 2011 Share Posted July 11, 2011 No nie pozostaje nic innego jak tylko podpiąć się do kolegów wyżej Pozdrawiam Kami Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
okonek Posted July 11, 2011 Share Posted July 11, 2011 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wallace Posted July 11, 2011 Share Posted July 11, 2011 Piękna czysta robota. Nie ma do czego się doczepić - ten model aż się nie prosi o brudzenie, ale może o jakąś załogę ? ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BALROG Posted July 11, 2011 Author Share Posted July 11, 2011 Piękna czysta robota. Nie ma do czego się doczepić - ten model aż się nie prosi o brudzenie, ale może o jakąś załogę ? ... będzie załoga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wallace Posted July 12, 2011 Share Posted July 12, 2011 będzie załoga I dobrze. Zimowe/morskie kamo ?... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wielkamucha Posted July 15, 2011 Share Posted July 15, 2011 No dobra, mamy już "łaciatego eSa" , a co z jego piękniejszymi poprzednikami? Z taką klasyczną sterówką? I wyrzutniami "na wierzchu"? bzzz-bzzz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AFI Posted July 15, 2011 Share Posted July 15, 2011 Powiem tak. BARLOG przestan, bo nawet Marcin wpadnie nam w kompleksy ( mimo gadania o banderze, Marcin do roboty przy SF ). Piekny model. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wallace Posted July 19, 2011 Share Posted July 19, 2011 BALROG - zapomniałem pogratulować nagrody - oczywiście C.O.N.G.R.A.T.S !! ... Marcin - wywołali wilka do tablicy (faktycznie SF leży odłogiem od roku ) ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Posted July 19, 2011 Super Moderator Share Posted July 19, 2011 Powiem tak. BARLOG przestan, bo nawet Marcin wpadnie nam w kompleksy ( mimo gadania o banderze, Marcin do roboty przy SF ). Piekny model. Marcin - wywołali wilka do tablicy (faktycznie SF leży odłogiem od roku ) ... Koledzy - nie znęcajcie się tak nade mną O SF pamiętam, ale rąk brakuje. Zaraz do tego wszystkiego odezwie się kolejny Kolega i mnie opierniczy, że dawno nie siedziałem przy PBG No i jak tu wszystkim dogodzić Póki co posuwają się do przodu prace przy Shinano... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marwaw Posted July 20, 2011 Share Posted July 20, 2011 Gratuluje i podziwiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wallace Posted July 20, 2011 Share Posted July 20, 2011 Marcin Rogoza, konczymy O/T, bo to nie to miejsce - zamiast zasłaniać się tylko jedna para rak, ukończyłbyś co zacząłeś, zamiast rozpakowywać coraz to nowe pudelka ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mateusz kumorek Posted August 27, 2011 Share Posted August 27, 2011 Jeżeli każdy myśli że to kawał dobrej roboty to niech sie puknie w głowę bo to jest 8 cud świata jak oglądałem warsztat to jest niedowyobrażenia jak on to robił wiadomo kasa jest jest wszystko ale co on sam zrobił to trzeba mieć mózg... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wallace Posted August 27, 2011 Share Posted August 27, 2011 mateuszu kumorku, prośba o interpunkcję, bo ciężko się to czyta ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eljazz Posted November 21, 2011 Share Posted November 21, 2011 No Barlog !! komentarz zbyteczny . pozdro eljazz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eljazz Posted November 21, 2011 Share Posted November 21, 2011 No Barlog !! komentarz zbyteczny . pozdro eljazz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kzugaj Posted November 21, 2011 Share Posted November 21, 2011 Co tu dużo gadać mistrzostwo:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts