BALROG Napisano 10 Lipca 2011 Share Napisano 10 Lipca 2011 Galeria końcowa S-100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalaruch Napisano 10 Lipca 2011 Share Napisano 10 Lipca 2011 kawał dobrej roboty !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 10 Lipca 2011 Super Moderator Share Napisano 10 Lipca 2011 Robi przyjemne wrażenie - Kolega bandery nie poprawił - trudno - ma u mnie "minusa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek@ Napisano 10 Lipca 2011 Share Napisano 10 Lipca 2011 Na żywo klasyczny opad szczeny ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 10 Lipca 2011 Share Napisano 10 Lipca 2011 piękny model! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał15 Napisano 10 Lipca 2011 Share Napisano 10 Lipca 2011 Co ja tu dożo będę pisał. Model jest piękny w każdym calu. Wygląda świetnie na zdjęciach jak i na żywo. Na wystawie w Gdyni nie mogłem oderwać od niego wzroku. Oby tak dalej Pozdrawiam Michał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 11 Lipca 2011 Share Napisano 11 Lipca 2011 No mój komętarz zbędny w tak zacnym gronie.Ale jak zaczałem to coś skrobnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kami Napisano 11 Lipca 2011 Share Napisano 11 Lipca 2011 No nie pozostaje nic innego jak tylko podpiąć się do kolegów wyżej Pozdrawiam Kami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 11 Lipca 2011 Share Napisano 11 Lipca 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wallace Napisano 11 Lipca 2011 Share Napisano 11 Lipca 2011 Piękna czysta robota. Nie ma do czego się doczepić - ten model aż się nie prosi o brudzenie, ale może o jakąś załogę ? ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 11 Lipca 2011 Autor Share Napisano 11 Lipca 2011 Piękna czysta robota. Nie ma do czego się doczepić - ten model aż się nie prosi o brudzenie, ale może o jakąś załogę ? ... będzie załoga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wallace Napisano 12 Lipca 2011 Share Napisano 12 Lipca 2011 będzie załoga I dobrze. Zimowe/morskie kamo ?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielkamucha Napisano 15 Lipca 2011 Share Napisano 15 Lipca 2011 No dobra, mamy już "łaciatego eSa" , a co z jego piękniejszymi poprzednikami? Z taką klasyczną sterówką? I wyrzutniami "na wierzchu"? bzzz-bzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AFI Napisano 15 Lipca 2011 Share Napisano 15 Lipca 2011 Powiem tak. BARLOG przestan, bo nawet Marcin wpadnie nam w kompleksy ( mimo gadania o banderze, Marcin do roboty przy SF ). Piekny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wallace Napisano 19 Lipca 2011 Share Napisano 19 Lipca 2011 BALROG - zapomniałem pogratulować nagrody - oczywiście C.O.N.G.R.A.T.S !! ... Marcin - wywołali wilka do tablicy (faktycznie SF leży odłogiem od roku ) ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 19 Lipca 2011 Super Moderator Share Napisano 19 Lipca 2011 Powiem tak. BARLOG przestan, bo nawet Marcin wpadnie nam w kompleksy ( mimo gadania o banderze, Marcin do roboty przy SF ). Piekny model. Marcin - wywołali wilka do tablicy (faktycznie SF leży odłogiem od roku ) ... Koledzy - nie znęcajcie się tak nade mną O SF pamiętam, ale rąk brakuje. Zaraz do tego wszystkiego odezwie się kolejny Kolega i mnie opierniczy, że dawno nie siedziałem przy PBG No i jak tu wszystkim dogodzić Póki co posuwają się do przodu prace przy Shinano... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 20 Lipca 2011 Share Napisano 20 Lipca 2011 Gratuluje i podziwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wallace Napisano 20 Lipca 2011 Share Napisano 20 Lipca 2011 Marcin Rogoza, konczymy O/T, bo to nie to miejsce - zamiast zasłaniać się tylko jedna para rak, ukończyłbyś co zacząłeś, zamiast rozpakowywać coraz to nowe pudelka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz kumorek Napisano 27 Sierpnia 2011 Share Napisano 27 Sierpnia 2011 Jeżeli każdy myśli że to kawał dobrej roboty to niech sie puknie w głowę bo to jest 8 cud świata jak oglądałem warsztat to jest niedowyobrażenia jak on to robił wiadomo kasa jest jest wszystko ale co on sam zrobił to trzeba mieć mózg... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wallace Napisano 27 Sierpnia 2011 Share Napisano 27 Sierpnia 2011 mateuszu kumorku, prośba o interpunkcję, bo ciężko się to czyta ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eljazz Napisano 21 Listopada 2011 Share Napisano 21 Listopada 2011 No Barlog !! komentarz zbyteczny . pozdro eljazz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eljazz Napisano 21 Listopada 2011 Share Napisano 21 Listopada 2011 No Barlog !! komentarz zbyteczny . pozdro eljazz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 21 Listopada 2011 Share Napisano 21 Listopada 2011 Co tu dużo gadać mistrzostwo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi