GIUSEPPE Napisano 11 Lipca 2011 Share Napisano 11 Lipca 2011 WITAM. PIERWSZY RAZ JESTEM NA TYM FORUM. MODEL TEGO A-7 ZROBIŁEM PO KILKULETNIEJ PRZERWIE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 11 Lipca 2011 Share Napisano 11 Lipca 2011 Coś się popsuło, zdjęć nie widać :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIUSEPPE Napisano 11 Lipca 2011 Autor Share Napisano 11 Lipca 2011 JAK PISAŁEM PIERWSZY RAZ JESTEM NA FORUM (NA JAKIMKOLWIEK FORUM) I NIE BARDZO SIĘ NA TYM ZNAM. PROSZĘ O INSTRUKCJE JAK WSTAWIĆ FOTKI ŻEBY BYŁY WIDOCZNE. Z GÓRY DZIĘKUJE ZA POMOC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 11 Lipca 2011 Share Napisano 11 Lipca 2011 O wstawianiu zdjęć viewtopic.php?t=7808 Nie pisz dużymi literami bo to nie ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIUSEPPE Napisano 11 Lipca 2011 Autor Share Napisano 11 Lipca 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 11 Lipca 2011 Share Napisano 11 Lipca 2011 Więcej!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIUSEPPE Napisano 11 Lipca 2011 Autor Share Napisano 11 Lipca 2011 Po kilku godzinach kombinowania wstawiam fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 11 Lipca 2011 Share Napisano 11 Lipca 2011 Bardzo ładnie wykonany, ładnie wyeksponowana sylwetka Corsaira w locie, tylko samolot jest w skręcie, mogłeś się pokusić na wychylenie lotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick0909 Napisano 11 Lipca 2011 Share Napisano 11 Lipca 2011 Bardzo przyzwoicie i czysto wykonany model, miły dla oka. Dla mnie ślady eksploatacji troszkę za ostrożne ,przez co mało widoczne,poza tym model wydaje się taki "płaski" ja bym go troszkę pocieniował. Kalka z napisem USS Midway na ogonie troszkę błyszczy Ale ogólnie modelik fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erkamo Napisano 11 Lipca 2011 Share Napisano 11 Lipca 2011 Bardzo ładnie, szkoda tylko że bez podwozia. Mogłeś zrobić np. ujęcie tuż po starcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LukaszKnight Napisano 11 Lipca 2011 Share Napisano 11 Lipca 2011 fajny ;p za bardzo wybrzydzacie. Każdy robi tak, jak mu sie najbardziej podoba. I dlatego mi sie tez bardzo podoba, bo przedstawiony inaczej niż wszyscy to robią. A model całkiem ładny, a napisy na bombach całkiem nieźle wyszły, jak i wizualnie, tak i treściewie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 12 Lipca 2011 Share Napisano 12 Lipca 2011 Wyszło naprawdę fajnie, ciekawy pomysł na ekspozycje, niezbyt często widywany na forach. Świetny powrót do modelarstwa, widać że sporo umiesz, możemy się więc pewnie spodziewać kolejnych coraz lepszych modeli. Mogłeś pokusić się o mocniejsze brudzenie, zwłaszcza spodu, no ale to już kwestia gustu, no i wspomniane już powierzchnie sterowe, całość jednak na duży plus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIUSEPPE Napisano 12 Lipca 2011 Autor Share Napisano 12 Lipca 2011 Fajnie że się podoba. Następny model będzie w standardzie ( z podwoziem ). O powierzchniach sterowych nie pomyślałem. Następny będzie AVENGER z ITALERI w 1:48. Fotel do AVENGERA z dorobionymi pasami. Sprzączki to blaszka HGW ,pasy to folia aluminiowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepociufakers Napisano 15 Lipca 2011 Share Napisano 15 Lipca 2011 Modele z wciągniętym podwoziem chyba mają coś w sobie (przy okazji są rzadkością), bo tak aż wzrok przyciąga i chce się na nie patrzeć i patrzeć. Gratuluje pomysłu na ekspozycje i wykonania modelu, jak dla mnie świetnie wyszedł. ps. Napisy na bombach to własna inwencja czy kalki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIUSEPPE Napisano 15 Lipca 2011 Autor Share Napisano 15 Lipca 2011 ps. Napisy na bombach to własna inwencja czy kalki?Napisy sam zmalowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 19 Lipca 2011 Share Napisano 19 Lipca 2011 Fajny i oryginalnie wykonany Gratuluję! Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi