krosto Napisano 7 Marca 2012 Share Napisano 7 Marca 2012 Czy była już galeria? Czy coś mi umknęło? Wolał bym żeby nic mi nie umknęło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekkw Napisano 7 Marca 2012 Autor Share Napisano 7 Marca 2012 Panowie Rafalik i Krosto - dziękuję za miłe słowo. Czy coś umknęło? No - jeśli nie byliście na IX Festiwalu Bytom 2012, to pewnie coś umknęło. Była tam moja ósemka. Oprócz Wysokiej Komisji oceniał ją także Jarek38 - wybroniłem się jakoś. Galerii jeszcze nie robiłem, ale postaram się poprawić. Powód prozaiczny: taki bałagan w pokoju po skończeniu modelu wraz z podstawką, że nie było gdzie postawić statywu (który zresztą muszę pożyczyć od kolegi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 7 Marca 2012 Share Napisano 7 Marca 2012 Co dzień zaglądam do galerii w poszukiwaniu rzeczonej ósemki, ale powiem, że warto poczekać. Ps. Byle nie za długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekkw Napisano 7 Marca 2012 Autor Share Napisano 7 Marca 2012 No a kto dorobi ten urwany zawias? (którego nie ma, a ma być urwany) Chciałem też poprawić drzewka, ale nie mogę dostać komosy ciernistej. Kupiłem nasionka, ale chyba nie będę czekał pół roku aż coś wyrośnie. Obiecuję, że się sprężę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 8 Marca 2012 Share Napisano 8 Marca 2012 Kupiłem nasionka, ale chyba nie będę czekał pół roku aż coś wyrośnie Broń Boże! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krosto Napisano 8 Marca 2012 Share Napisano 8 Marca 2012 No coz, krotko mowiac nie daruje Ci tej osemki jak jej nie wystawisz w galerii. Ps Czy Jarek przyznał osemce jakis medal albo laur zwyciestwa albo chociaz dobre słowo pozdrawiam K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 8 Marca 2012 Share Napisano 8 Marca 2012 Tak, tak, galeria jak najbardziej wskazana, na fotkach ogólnych z Bytomia widać było, że RWD był ważnym eksponatem. Ale nie popędzam. Bardziej mnie interesuje jaki następny projekt - może nie warto sprzątać warsztatu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekkw Napisano 12 Marca 2012 Autor Share Napisano 12 Marca 2012 Warsztat posprzątany, co nie znaczy, że zlikwidowany . Co następnego - nie wiem jeszcze, ale na pewno coś z biało-czerwoną szachownicą. Zapraszam do galerii http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=64&t=32127 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi