manas Napisano 18 Lipca 2011 Share Napisano 18 Lipca 2011 Jak ;) dla mnie, to może być wydarzenie roku! Producent: Hippo Models, nie znam, podobno jakoś powiązani z Aires'em. Na ich stronce nic nie ma. http://s362974870.onlinehome.us/forums/%20...%2032942&st=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 18 Lipca 2011 Share Napisano 18 Lipca 2011 masz rację z wydarzeniem. I to jeszcze wersja myśliwska. Bardziej spodziewałbym się bomowej lub rozpoznawczej. Cieszy mnie że ten model się ukaże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
young Napisano 18 Lipca 2011 Share Napisano 18 Lipca 2011 Ale brzydal I na dodatek z gwiazdami... Kto to kupi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 19 Lipca 2011 Autor Share Napisano 19 Lipca 2011 Ale brzydal I na dodatek z gwiazdami... Kto to kupi? Na forach zainteresowanie spore, wiadomo, że raczej niszowa sprawa, ale miłośników sowieckiej estetyki jest całkiem sporo. A ten jaczek to esencja, 100% sowieta w sowiecie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 19 Lipca 2011 Share Napisano 19 Lipca 2011 Ale brzydal I na dodatek z gwiazdami... Kto to kupi? ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 19 Lipca 2011 Share Napisano 19 Lipca 2011 Eeee im bardziej niszowy tym ciekawszy... Mysliwiec faktycznie malo opatrzony, ale pewnie Chinczycy wypuszcza modele w wersji Jak-28R, RR, czy PP - czyli rozpoznawcze, ELINT'y, WRE. Za PRL'a lataly takie w naszym, ojczyznianym obszarem, a o ich zabezpieczeniu na lotniskach w Polsce i okolicach, to krazyly prawdziwe legendy. Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiusz Napisano 2 Sierpnia 2011 Share Napisano 2 Sierpnia 2011 Za PRL'a lataly takie w naszym, ojczyznianym obszarem, a o ich zabezpieczeniu na lotniskach w Polsce i okolicach, to krazyly prawdziwe legendy. Jakieś namiary na te "legendy"??? Ciekawy jestem tego tematu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi