manas Napisano 18 Lipca 2011 Napisano 18 Lipca 2011 Jak ;) dla mnie, to może być wydarzenie roku! Producent: Hippo Models, nie znam, podobno jakoś powiązani z Aires'em. Na ich stronce nic nie ma. http://s362974870.onlinehome.us/forums/%20...%2032942&st=0 Cytuj
imt Napisano 18 Lipca 2011 Napisano 18 Lipca 2011 masz rację z wydarzeniem. I to jeszcze wersja myśliwska. Bardziej spodziewałbym się bomowej lub rozpoznawczej. Cieszy mnie że ten model się ukaże. Cytuj
young Napisano 18 Lipca 2011 Napisano 18 Lipca 2011 Ale brzydal I na dodatek z gwiazdami... Kto to kupi? Cytuj
manas Napisano 19 Lipca 2011 Autor Napisano 19 Lipca 2011 Ale brzydal I na dodatek z gwiazdami... Kto to kupi? Na forach zainteresowanie spore, wiadomo, że raczej niszowa sprawa, ale miłośników sowieckiej estetyki jest całkiem sporo. A ten jaczek to esencja, 100% sowieta w sowiecie;) Cytuj
imt Napisano 19 Lipca 2011 Napisano 19 Lipca 2011 Ale brzydal I na dodatek z gwiazdami... Kto to kupi? ja Cytuj
PKD4GA Napisano 19 Lipca 2011 Napisano 19 Lipca 2011 Eeee im bardziej niszowy tym ciekawszy... Mysliwiec faktycznie malo opatrzony, ale pewnie Chinczycy wypuszcza modele w wersji Jak-28R, RR, czy PP - czyli rozpoznawcze, ELINT'y, WRE. Za PRL'a lataly takie w naszym, ojczyznianym obszarem, a o ich zabezpieczeniu na lotniskach w Polsce i okolicach, to krazyly prawdziwe legendy. Pozdr. Pawel Cytuj
damiusz Napisano 2 Sierpnia 2011 Napisano 2 Sierpnia 2011 Za PRL'a lataly takie w naszym, ojczyznianym obszarem, a o ich zabezpieczeniu na lotniskach w Polsce i okolicach, to krazyly prawdziwe legendy. Jakieś namiary na te "legendy"??? Ciekawy jestem tego tematu:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi