heavy1123 Posted July 20, 2011 Share Posted July 20, 2011 Witam, Kilka zdjeć z mojej wczorajszej (19.07.11) wizyty w 23. Bazie Lotnictwa Taktycznego w Mińsku Mazowieckim. Pogoda piękna, atmosfera wspaniała. Przy okazji parę zdjeć statycznych w HDR ;). Zapraszam do obejrzenia kilku ujęć. Więcej zdjęć tu: Pzdr., FM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikele Posted July 20, 2011 Share Posted July 20, 2011 Fajna sesja foto. Co to za anteny przed kabiną pilota na nb 59 na lewo od termonamiernika? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
young Posted July 20, 2011 Share Posted July 20, 2011 Antena interrogatora SB-14 Tak charakterystyczne na naszych migach, nie mów że pierwszy raz widzisz? Świetne zdjęcia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AFI Posted July 20, 2011 Share Posted July 20, 2011 Swietna sesja, a masz moze zdjecie pierwszego Miga z gory ( chodzi mi o to co ma namalowane na grzbiecie). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzes Posted July 20, 2011 Share Posted July 20, 2011 (edited) Jak to co, godło kościuszkowskie. To jeden z bardziej znanych naszych MiGów. http://www.transcomm.pl/pl288/produkty4829/polski_mig_29ub_kosciuszkowski_1_elt_minsk_mazowie Edited July 20, 2011 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AFI Posted July 20, 2011 Share Posted July 20, 2011 Dzieki Grzesiu niezakumalem. Patrzylem i nic, pustka w glowie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikele Posted July 20, 2011 Share Posted July 20, 2011 Antena interrogatora SB-14 Tak charakterystyczne na naszych migach, nie mów że pierwszy raz widzisz? Pierwszy Z 29 z linii kontakt miałem dawno, jakieś 5 lat temu, jescze przed doposażaniem w WZL-2, dopiero na weryfikacji były, a politechniczny 4108 siłą rzeczy doposażony nie jest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uszu Posted July 20, 2011 Share Posted July 20, 2011 A jak tam się dostałeś?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
heavy1123 Posted July 21, 2011 Author Share Posted July 21, 2011 Współpracuję z portalem lotniczym Foto Poork (http://www.foto.poork.pl) ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukasz.tur Posted July 26, 2011 Share Posted July 26, 2011 Ja się pozwolę dołączyć do tematu tym bardziej że już dawno się na forum nie udzielałem. Na początek muszę pogratulować bardzo pięknych fotografii! Po drugie jak się dostać na EPMM lub gdy to w danej chwili niemożliwe, skąd w Mińsku robić foto? Może to dziwne ale prawie nigdy nie miałem możliwości się tam znaleźć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzes Posted July 28, 2011 Share Posted July 28, 2011 Po drugie jak się dostać na EPMM lub gdy to w danej chwili niemożliwe, skąd w Mińsku robić foto? W Mińsku znikąd, bo lotnisko jest oddalone od Mińska o kilka kilometrów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukasz.tur Posted July 31, 2011 Share Posted July 31, 2011 Wiem, lecz kiedyś gadałem z jednym spotterem i opowiadał, że są fajne miejsca skąd można przy płocie zrobić ciekawe foto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Javorek_7411 Posted July 31, 2011 Share Posted July 31, 2011 Są trzy dobre miejscówki do focenia Migasów w obrębie lotniska. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukasz.tur Posted August 1, 2011 Share Posted August 1, 2011 Są trzy dobre miejscówki do focenia Migasów w obrębie lotniska. Może byś zdradził gdzie to. Albo chociaż współrzędne... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts