heavy1123 Napisano 20 Lipca 2011 Share Napisano 20 Lipca 2011 Witam, Kilka zdjeć z mojej wczorajszej (19.07.11) wizyty w 23. Bazie Lotnictwa Taktycznego w Mińsku Mazowieckim. Pogoda piękna, atmosfera wspaniała. Przy okazji parę zdjeć statycznych w HDR ;). Zapraszam do obejrzenia kilku ujęć. Więcej zdjęć tu: Pzdr., FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 20 Lipca 2011 Share Napisano 20 Lipca 2011 Fajna sesja foto. Co to za anteny przed kabiną pilota na nb 59 na lewo od termonamiernika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
young Napisano 20 Lipca 2011 Share Napisano 20 Lipca 2011 Antena interrogatora SB-14 Tak charakterystyczne na naszych migach, nie mów że pierwszy raz widzisz? Świetne zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AFI Napisano 20 Lipca 2011 Share Napisano 20 Lipca 2011 Swietna sesja, a masz moze zdjecie pierwszego Miga z gory ( chodzi mi o to co ma namalowane na grzbiecie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 20 Lipca 2011 Share Napisano 20 Lipca 2011 (edytowane) Jak to co, godło kościuszkowskie. To jeden z bardziej znanych naszych MiGów. http://www.transcomm.pl/pl288/produkty4829/polski_mig_29ub_kosciuszkowski_1_elt_minsk_mazowie Edytowane 20 Lipca 2011 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AFI Napisano 20 Lipca 2011 Share Napisano 20 Lipca 2011 Dzieki Grzesiu niezakumalem. Patrzylem i nic, pustka w glowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 20 Lipca 2011 Share Napisano 20 Lipca 2011 Antena interrogatora SB-14 Tak charakterystyczne na naszych migach, nie mów że pierwszy raz widzisz? Pierwszy Z 29 z linii kontakt miałem dawno, jakieś 5 lat temu, jescze przed doposażaniem w WZL-2, dopiero na weryfikacji były, a politechniczny 4108 siłą rzeczy doposażony nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uszu Napisano 20 Lipca 2011 Share Napisano 20 Lipca 2011 A jak tam się dostałeś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heavy1123 Napisano 21 Lipca 2011 Autor Share Napisano 21 Lipca 2011 Współpracuję z portalem lotniczym Foto Poork (http://www.foto.poork.pl) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz.tur Napisano 26 Lipca 2011 Share Napisano 26 Lipca 2011 Ja się pozwolę dołączyć do tematu tym bardziej że już dawno się na forum nie udzielałem. Na początek muszę pogratulować bardzo pięknych fotografii! Po drugie jak się dostać na EPMM lub gdy to w danej chwili niemożliwe, skąd w Mińsku robić foto? Może to dziwne ale prawie nigdy nie miałem możliwości się tam znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 28 Lipca 2011 Share Napisano 28 Lipca 2011 Po drugie jak się dostać na EPMM lub gdy to w danej chwili niemożliwe, skąd w Mińsku robić foto? W Mińsku znikąd, bo lotnisko jest oddalone od Mińska o kilka kilometrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz.tur Napisano 31 Lipca 2011 Share Napisano 31 Lipca 2011 Wiem, lecz kiedyś gadałem z jednym spotterem i opowiadał, że są fajne miejsca skąd można przy płocie zrobić ciekawe foto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Javorek_7411 Napisano 31 Lipca 2011 Share Napisano 31 Lipca 2011 Są trzy dobre miejscówki do focenia Migasów w obrębie lotniska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz.tur Napisano 1 Sierpnia 2011 Share Napisano 1 Sierpnia 2011 Są trzy dobre miejscówki do focenia Migasów w obrębie lotniska. Może byś zdradził gdzie to. Albo chociaż współrzędne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi