Krisownia Napisano 29 Lipca 2011 Share Napisano 29 Lipca 2011 Jaka to skala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dumapolski Napisano 29 Lipca 2011 Share Napisano 29 Lipca 2011 1/72 Wystarczy zobaczyć nick autora modelu A na poważnie, to wklepałem w google nr. katalogowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 29 Lipca 2011 Share Napisano 29 Lipca 2011 Zrób coś z bocznymi narzędziami bo ta łopata wygląda bardziej jak klapka na muchy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 29 Lipca 2011 Autor Share Napisano 29 Lipca 2011 Jaka to skala? Jak dumapolski pisze, 1/72. A na poważnie, to wklepałem w google nr. katalogowy. No i ....? Zrób coś z bocznymi narzędziami bo ta łopata wygląda bardziej jak klapka na muchy. Spokojnie, daj mi szanse (/pase), ja robię kilka modeli na raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krisownia Napisano 29 Lipca 2011 Share Napisano 29 Lipca 2011 Pytałem o skalę bo też mi się rzuciły w oczy te narzędzia a właściwie ich brak szczegółowości. Ale patrząc jak autor podchodzi do tematu to wiem, że niedługo nabiorą kształtów. Generalnie super pomysł na Schmalturm'a - bardzo lubię tę linię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 30 Lipca 2011 Autor Share Napisano 30 Lipca 2011 Czy ktoś z Was zna wymiary skrzyń niemieckich na amunicję 75mm (również zdjęcia)?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 1 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 1 Sierpnia 2011 Chwila przerwy. Zamieniłem gąski z firmowych na żywiczne. Firmowe są grube i za krótkie, nie będą również leżały na kołach, a stały na baczność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi