dumapolski Napisano 29 Lipca 2011 Napisano 29 Lipca 2011 1/72 Wystarczy zobaczyć nick autora modelu A na poważnie, to wklepałem w google nr. katalogowy. Cytuj
Konrad C Napisano 29 Lipca 2011 Napisano 29 Lipca 2011 Zrób coś z bocznymi narzędziami bo ta łopata wygląda bardziej jak klapka na muchy. Cytuj
skala72 Napisano 29 Lipca 2011 Autor Napisano 29 Lipca 2011 Jaka to skala? Jak dumapolski pisze, 1/72. A na poważnie, to wklepałem w google nr. katalogowy. No i ....? Zrób coś z bocznymi narzędziami bo ta łopata wygląda bardziej jak klapka na muchy. Spokojnie, daj mi szanse (/pase), ja robię kilka modeli na raz. Cytuj
Krisownia Napisano 29 Lipca 2011 Napisano 29 Lipca 2011 Pytałem o skalę bo też mi się rzuciły w oczy te narzędzia a właściwie ich brak szczegółowości. Ale patrząc jak autor podchodzi do tematu to wiem, że niedługo nabiorą kształtów. Generalnie super pomysł na Schmalturm'a - bardzo lubię tę linię. Cytuj
skala72 Napisano 30 Lipca 2011 Autor Napisano 30 Lipca 2011 Czy ktoś z Was zna wymiary skrzyń niemieckich na amunicję 75mm (również zdjęcia)?? Cytuj
skala72 Napisano 1 Sierpnia 2011 Autor Napisano 1 Sierpnia 2011 Chwila przerwy. Zamieniłem gąski z firmowych na żywiczne. Firmowe są grube i za krótkie, nie będą również leżały na kołach, a stały na baczność. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi