Krisownia Posted July 29, 2011 Share Posted July 29, 2011 Jaka to skala? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dumapolski Posted July 29, 2011 Share Posted July 29, 2011 1/72 Wystarczy zobaczyć nick autora modelu A na poważnie, to wklepałem w google nr. katalogowy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konrad C Posted July 29, 2011 Share Posted July 29, 2011 Zrób coś z bocznymi narzędziami bo ta łopata wygląda bardziej jak klapka na muchy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skala72 Posted July 29, 2011 Author Share Posted July 29, 2011 Jaka to skala? Jak dumapolski pisze, 1/72. A na poważnie, to wklepałem w google nr. katalogowy. No i ....? Zrób coś z bocznymi narzędziami bo ta łopata wygląda bardziej jak klapka na muchy. Spokojnie, daj mi szanse (/pase), ja robię kilka modeli na raz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krisownia Posted July 29, 2011 Share Posted July 29, 2011 Pytałem o skalę bo też mi się rzuciły w oczy te narzędzia a właściwie ich brak szczegółowości. Ale patrząc jak autor podchodzi do tematu to wiem, że niedługo nabiorą kształtów. Generalnie super pomysł na Schmalturm'a - bardzo lubię tę linię. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skala72 Posted July 30, 2011 Author Share Posted July 30, 2011 Czy ktoś z Was zna wymiary skrzyń niemieckich na amunicję 75mm (również zdjęcia)?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skala72 Posted August 1, 2011 Author Share Posted August 1, 2011 Chwila przerwy. Zamieniłem gąski z firmowych na żywiczne. Firmowe są grube i za krótkie, nie będą również leżały na kołach, a stały na baczność. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts