Jakub 24 Posted August 1, 2011 Share Posted August 1, 2011 Cześć, w piątek ukończyłem taką scenkę: Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PUSH-UPEK Posted August 1, 2011 Share Posted August 1, 2011 Czyżby inspiracja z szeregowca Ryjana? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakub 24 Posted August 1, 2011 Author Share Posted August 1, 2011 Czyżby inspiracja z szeregowca Ryjana? Dokładnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alan Posted August 3, 2011 Share Posted August 3, 2011 Dioramka bardzo fajna. Sam robię teraz podobną Jako miłośnik filmu "Szeregowiec Ryan". Jedna rzecz tylko razi w oczy, to bunkier. Mogłeś go trochę bardziej podniszczyć, żeby wyglądał na nadgryziony zębem wojny;) Mam na myśli troszkę większe zniszczenia bunkru od strony kapitana Millera oraz odstające elementy zbrojenia. Ale to tylko moja sugestia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nugget Posted August 4, 2011 Share Posted August 4, 2011 Jesteś pewny, ze taki bunkry były na plażach Normandii ?? Ta radiostacja, jest bardzo nie estetyczna. Figurki równierz nie są pomalowane z dbałościa o szczegóły. Koncepcja fajna, ale i tak najbardziej razi w oczy ten gruby drut kolczasty. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.Watson Posted August 6, 2011 Share Posted August 6, 2011 Zgadzam się co do bunkra, za gładkie i jednolite ściany... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal1702 Posted October 11, 2011 Share Posted October 11, 2011 Ten bunkier jest aż za gładki. Na pierwszy rzut oka przypomina szafkę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SAMSON Posted November 2, 2011 Share Posted November 2, 2011 Ten bunkier jest aż za gładki. Na pierwszy rzut oka przypomina szafkę. dokładnie to mi się na mysl wysuneło jak zobaczyłem Ale nie będę mówił co jest źle bo juz koledzy co trzeba powiedzieli Resztę usprawiedliwia skala. Naprawdę gracko to wygłąda (nie patrząc na bunkier) pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mateusz kumorek Posted November 10, 2011 Share Posted November 10, 2011 Podłoncze się Każdy kiedyś zaczynał więc pracy niekomentuje ,bo koledzy mnie uprzedzili ale bardzo bodoba mi się ustawienie figurek dzięki czemu jest ciekawie... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal1702 Posted November 14, 2011 Share Posted November 14, 2011 Figurki są ciekawe w przeciwieństwie do szafki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts